web stats

24.10.11

Ο Ολυμπιακός πέρασε δια περιπάτου από τη Νέα Σμύρνη με 3-0

Με νίκες συνέχισαν στην 7η αγωνιστική Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος και διατηρήθηκαν στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός πέρασε δια περιπάτου
από τη Νέα Σμύρνη με 3-0 επί του Πανιωνίου με δύο γκολ του Τζιμπούρ, ενώ ο «αιώνιος» αντίπαλός του Παναθηναϊκός χωρίς να φουλάρει τη μηχανή του νίκησε στο ρελαντί με 4-0 τον Εργοτέλη με μπροστάρη τον εκπληκτικό φέτος Λέτο που πέτυχε δύο γκολ. Αήττητος παραμένει ο Ατρόμητος που κέρδισε πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 1-0 τον ΠΑΣ  Γιάννενα στο Περιστέρι και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο παιχνίδια περισσότερα από τους δύο «αιώνιους».

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπυ της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» της Θεσσαλονίκης, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Βικελίδης» μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον Λαζαρίδη, ενώ για τον ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 48΄ ο Παπάζογλου. Ένταση και "παρατράγουδα" πριν και μετά τον αγώνα.