web stats

9.6.23

TOEIC exam-pack GR to pass your exam successfully. Μπορείς κι εσύ να περάσειs τις εξετάσεις TOEIC


The TOEIC® Exam-Pack GR ONLINE. Μπορείς κι εσύ να περάσειs τις εξετάσεις TOEIC με επιτυχία. NEO! Τώρα Το TOEIC πιστοποιεί και το Proficiency στο ΑΣΕΠ.
Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τακτικά σε όλη την Ελλάδα. Δες ακριβώς πως είναι το TOEIC exam-pack, κάνε το δωρεάν τεστ1 online. κλικ https://agglikanow.gr/the-toeic-english-exam-pack/  Συνδρομή αρκετά χαμηλή 24,90 για 3 μήνες, κλικ ΑΓΟΡΑ - Toeic Online: η κλικ  https://agglikanow.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/exams-online/
 
Ο διαγωνιζόμενος εξετάζεται μόνο στο listening και GVR (grammar, vocabulary, reading). ΔΕΝ εξετάζεται στην έκθεση και προφορικά. Το πρόγραμμά μας ‘The TOEIC® Exam-Pack GR’ αποτελείται από 2 μέρη: 
 1-Το στάδιο προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει 2 τάξεις, ECCE- (lower) class και Proficiency class, με συνολικά 210+ μαθήματα, εκατοντάδες κουίζ-τεστ και χιλιάδες ασκήσεις, για να κάνετε μεγάλη πρακτική εξάσκηση απεριόριστες φορές.

2- Πέντε ολοκληρωμένα exam tests με 500 ερωτήσεις στο Listening και 500 ερωτήσεις στο Reading.  Σύνολο 1000 ερωτήσεις οι οποίες επιλέχθηκαν από προηγούμενες εξετάσεις TOEIC. Το κάθε τεστ, ειναι στο ίδιο format με τα τεστ στο Toeic exam. Θα κάνετε μεγάλη πρακτική εξάσκηση για να είστε έτοιμοι να περάσετε το TOEIC με επιτυχία.

Περισσότερα   https://www.hau.gr/el-gr/exams/language-certifications/ets/toeic