web stats

14.6.23

Θερινά μαθήματα Αγγλικών ONLINE για όλους τους μαθητές. Με 10 τάξεις ONLINE, από A-Junior έως το Proficiency2



"Θερινά μαθήματα Αγγλικών ONLINE για μαθητές απ'όλες τις τάξεις"  Δευτέρα Δημοτικού έως Γ Λυκείου. Περισσότερα κλικ  https://agglikanow.gr/summer-english-lessons-online-for-students/   Δείτε ακριβώς πως είναι, κάντε πολλά δωρεάν μαθήματα Αγγλικών online από όλες τις τάξεις. Kλικ   https://agglikanow.gr/free-english-lessons-1/  ΄ Συνδρομή με χαμηλό κόστος 19,90 συνολικά ανά τάξη για 3 μήνες. Μετά την αγορά, έναρξη άμεσα. Κλικ   ΑΓΟΡΑ   ή    https://agglikanow.gr/κατηγορία/summer-lessons-online/

Η μέθοδός μας είναι η μεγαλύτερη, και πιο αποτελεσματική μέθοδος αυτοδιδασκαλίας ΑΓΓΛΙΚΩΝ ONLINE.  

Το πρόγραμμά μας αποτελείται από 10 τάξεις ONLINE, από A-Junior έως το Proficiency2. Η κάθε τάξη περιλαμβάνει από 60 ώς 130 μαθήματα.  Το κάθε μάθημα, αρχίζει με αναλυτική θεωρία της Αγγλικής Γραμματικής στα Ελληνικά, με πολλά παραδείγματα στα Αγγλικά και συνεχίζει με Quiz tests με εκατοντάδες ασκήσεις σε όλα τα μέρη της Αγγλικής γλώσσας, Grammar, Reading, Writing, listening and speaking. Με κλικ βλέπετε, ακούτε και κάνετε όλες τις ασκήσεις online απεριόριστες φορές.
Οι μαθητές μπορούν να κάνουν τα μαθήματα ONLINE: με κινητό, laptop, Pc, tablet..., από όπου κι αν βρίσκονται και όποια στιγμή θέλουν 24/24.

Οι μαθητές από όλες τις τάξεις, κάνουν Online μια ουσιαστική επανάληψη ολόκληρης της ύλης της περασμένης σχολικής χρονιάς. Έτσι ξαναθυμούνται, αφομοιώνουν και βελτιώνουν τα Αγγλικά τους, με αποτέλεσμα να μάθουν να μιλούν πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα και όταν δώσουν εξετάσεις για το δίπλωμα που χρειάζονται, να το περάσουν με επιτυχία.