web stats

29.3.14

Τσίπρας: Κυβέρνηση, τρόικα, ντόπια και ξένη διαπλοκή θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού


Για κοινωνικό πολιτικό και εθνικό έγκλημα που συντελείτε αυτή την ώρα σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει συμφωνήσει με την τρόικα να χαρίσει τις τράπεζες σε ξένα κερδοσκοπικά fund και εγχώριους ολιγάρχες. Να διαλύσει πλήρως τις εργασιακές σχέσεις , να απελευθερώσει τις απολύσεις, και να παραδώσει δεμένους χειροπόδαρα εκατομμύρια εργαζόμενους σε μια σύγχρονη δουλεία με γενικό μισθό τον βασικό των 500 ευρώ.


Να δώσει την χαριστική βολή στον ήδη βαριά τραυματισμένο ασφαλιστικό σύστημα και να μετατρέψει την κοινωνική ασφάλιση σε φιλανθρωπία, τόνισε.
tsipras22
Κυβέρνηση, τρόικα, ντόπια και ξένη διαπλοκή συμφώνησαν να ξεκοκαλίσουν ότι έχει απομείνει μετά από τρία χρόνια λεηλασίας, υπογράμμιση ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν πολύ χρόνο ζωής αφού ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στην κάλπη.

Μετά τις εκλογές το μνημόνιο θα καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα. Το προμελετημένο έγκλημα που συντελείται αυτή την ώρα θα έχει ενόχους.

Οσοι συνειδητά ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο, με κυβέρνηση Συριζα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ipiros.gr