web stats

26.1.14

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Νέα Δημοτική κίνηση στα σκαριά! Υπό τη σκέπη του Σύριζα ετοιμάζεται ισχυρό ψηφοδέλτιο!


Υπό τη σκέψη της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα Λουτρακίου
και το συντονισμό των μελών της Μιχάλη Δρίτσα, Σπύρο Νικολάου, Γιάννη Σκλία και Ανδριανής Κουρούκλη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο ανοιχτή συζήτηση με σκοπό τη δημιουργία νέας Δημοτικής Κίνησης!
 
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί!Πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί, απλοί πολίτες από όλες τις περιοχές του Δήμου αλλά και νέοι με ανησυχίες! Αρκετοί ανάμεσα τους, πρώην συνεργάτες του τωρινού Δημάρχου, που έχουν αποχωρήσει ή που δε θα ξανασυνεργαστούν (από ότι όλα δείχνουν) μαζί του στις επερχόμενες εκλογές.
 
Ηχηρό παρών θέτοντας παράλληλα τον εαυτό του στη διάθεση της κίνησης έδωσε και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης! Επίσης ο Νίκος Λόης σαν επικεφαλής των ενεργών πολιτών!
Χρήσιμα και ελπιδοφόρα τα όσα ακούστηκαν αρκεί να μην μείνουν στα λόγια. 
Διαφορετική η προσέγγιση για την επιλογή ψηφοφόρων και υποψηφίου. Δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες. Δυνατότητα όλων, ανεξαρτήτου παρατάξεων για συμμετοχή στην κίνηση. Ισόρροπη συμμετοχή του ασθενούς φύλου στην υπό σύσταση ομάδα. Δημιουργία επιτροπών με αρμοδιότητες. Συμμετοχή των νέων ανθρώπων. Έμφαση σε νέες προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας. 
 
Αναμένουμε πλέον να δούμε τοποθετημένες τις παραπάνω θέσεις στην επίσημη διακήρυξη της δημιουργίας της παράταξης. Ηχηρά ονόματα από την τοπική σκηνή και κατά την γνώμη μας τα λιγότερο "φθαρμένα" φαίνεται πως θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο σε αυτή. Η στελέχωση με ικανούς νέους φάνηκε να αποτελεί το στοίχημα.
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως ανεξαρτήτου επικεφαλής είναι μέχρι σήμερα η πιο εντυπωσιακή κίνηση συγκρότησης δημοτικής ομάδας καθώς προέρχεται από σύνολο συμπολιτών μας και όχι μεμονωμένα! 
Οψόμεθα!
απο www.lcitynews.blogspot.gr