web stats

27.12.13

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!! "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ - Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!! "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ – Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!"
Ημερομηνία: 29 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 8:30μμ
Χώρος: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
Είσοδος: Δωρεάν
cineartfestival.eu

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε εθελοντική βάση από επαγγελματίες με σκοπό να συμπλεύσει με το πνεύμα των Χριστουγέννων, να μοιράσει χαμόγελα, να δώσει ευκαιρίες σε ταλαντούχους ανθρώπους και να ψυχαγωγήσει ευπαθείς ομάδες και πολίτες της περιοχής μας.


Το "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ - Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!"
Επαγγελματίες, καλλιτέχνες, οραματιστές συναντιούνται κι ένας μοναδικός χώρος έμπνευσης και επερχόμενων ευκαιριών δημιουργείται!

Δεν υπάρχουν πια "χαμένα" ταλέντα! Άνθρωποι με ταλέντο καθώς και ομάδες όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, χορευτικές, μουσικές και καλλιτεχνικές σχολές, καλέστηκαν να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να εκθέσουν την δουλειά τους στην μουσική, στην υποκριτική, στο τραγούδι, στον χορό, στην ζωγραφική, στην σκηνοθεσία μπροστά σε ζωντανό κοινό!

Το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η Παράσταση της Ζωής σου» είναι μία πρωτότυπη “πολύπτυχη” παράσταση με 20-25 εξαιρετικά ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 29 Δεκεμβρίου σε ένα από τα καλύτερα θέατρα της Ελλάδας, το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου με προοπτική να ταξιδέψει σε άλλες πόλεις και χώρες!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται μεταξύ άλλων από τους εξέχοντες καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς: Πέτρα Τερζή-παραγωγός καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, Ελπινίκη Ζερβού-σοπράνο, Ελένη Πετροπούλου-ηθοποιός, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, σκηνογράφος & σκηνοθέτης, Νίκος Τουλιάτος-κρουστά, Γιώργος Κρίμπερης - μουσικός, Πελοπίδας Μαυρόπουλος - μουσικός, μαέστρος.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: MAD TV, MAD RADIO, ΑΘΗΝΑ 986, Λουτράκι FM, Ράδιο Ενέργεια, TOP TV, E-GO, Mworld Web Radio, skywalker.gr

Πληροφορίες: Πέτρα Τερζή, Κιν +30 6981448310, T.+30 2741303012, F.+30 2741060122, Email: newtalentfest@gmail.com Διοργάνωση: Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART, Τ.Θ. 70, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας Τ.Κ. 20003, Ελλάδα