web stats

22.11.13

Τσίπρας: Αξιοθρήνητος ο Σαμαράς, δεν ξέρω αν θα τον λυπηθεί η Μέρκελ

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο
 Ο πρωθυπουργός «θα παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές.
Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στα ύψη ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, συναντάται στο Βερολίνο με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

«Δεν ξέρω αν η κυρία Μέρκελ θα λυπηθεί τον κ. Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον ιατρικό σύλλογο.

Πρόσθεσε ακόμη πως ο πρωθυπουργός «θα παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας απάντησε στις κατηγορίες του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες.

«Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτοί που διέλυσαν την κοινωνία κάνουν αντιπερισπασμό, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή εμείς θέλουμε ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο φθηνό και ποιοτικό φάρμακο. Αυτοί θα γράψουν το όνομά τους στην ιστορία με τα μελανότερα χρώματα» σχολίασε.

Ο κ. Τσίπρας, εκφράζοντας τη στήριξή του στους γιατρούς, είπε πως η κατάσταση αυτή δεν είναι ανεκτή και πως ο αγώνας τους είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για την ακύρωση του μνημονίου.

«Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει διαρκώς πόσο φτηνός μπορεί να γίνει. Κρίμα...» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφορικά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο.
protothema.gr