web stats

29.9.13

Με χειροπέδες, κραυγές και απειλές στην Ευελπίδων οι Χρυσαυγίτες

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων το απόγευμα του Σαββάτου, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Μίχος και Ιωάννης Λαγός.

Με χειροπέδες, κραυγές και απειλές στην Ευελπίδων οι Χρυσαυγίτες
Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, της Χ.Α., Γ.Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, και άλλα στελέχη
της Χρυσής Αυγής.

Έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 150 οπαδοί της Χρυσής Αυγής, καθώς και βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι επεφήμησαν τους συλληφθέντες κατά την προσαγωγή τους.
Κατά την προσαγωγή της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, παρούσες στο χώρο των δικαστηρίων ήταν και η σύζυγος του κ.Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και η κόρη του, Ουρανία, μαζί με τους δικηγόρους τους. Οταν στον προαύλιο χώρο εισήλθαν οι συλληφθέντες άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος αγκάλιασε και φίλησε την κόρη του.
Με χειροπέδες, κραυγές και απειλές στην Ευελπίδων οι Χρυσαυγίτες
Εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ, συνοδεία ανδρών των ΕΚΑΜ, ο κ. Μιχαλολιάκος φώναξε «Ζήτω η Χρυσή Αυγή», ενώ ο Ν.Μίχος «είμαστε περήφανοι αγωνιστές».
Ο Ηλίας Παναγιώταρος, αντικρίζοντας τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους εκπροσώπους του Τύπου, άρχισε να φωνάζει, «το βράδυ θα φάτε μνημόνιο», ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «κ...λες δεν θα λυγίσουμε ποτέ».
ethnos.gr