web stats

1.4.13

Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους φονιάδες της 25χρονης

ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ

Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους φονιάδες της 25χρονης
Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ένας από τους αδίστακτους κακοποιούς που
μετά από ένοπλη ληστεία σκότωσαν με καλάσνικοφ 25χρονη, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στα Ίσθμια Κορινθίας. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί.

Το δαχτυλικό αποτύπωμα ενός εκ των δραστών ταυτοποιήθηκε με δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σημείο της ληστείας.

Πρόκειται για τον 36χρονο Μάρκο Κόλα (ή Γκόλια), που είναι ένας από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από συμπλοκή στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί ένας πολίτης.

Eντοπίστηκε το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί

Συνεχίζεται παράλληλα το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εντοπίστηκε από την αστυνομία, εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας το τζιπ που είχαν κλέψει οι δράστες, από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Το τζιπ θα μεταφερθεί για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το θρίλερ ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί, έκαναν ληστεία σε ταβέρνα στη Μάνδρα Αττικής. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την παλαιά εθνική οδό Ισθμίων - Παλαιάς Επιδαύρου, όπου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, μία σφαίρα των δραστών εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.
Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους φονιάδες της 25χρονης
Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με φίλο της. «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα», φέρεται να είπε στο φίλο της, όπως αναφέρει το korinthostv .

Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο που την παρέλαβε.
Η άτυχη κοπέλα που εργαζόταν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου στα Ίσθμια και επέστρεφε στο σπίτι της στην Κόρινθο, πρόλαβε να τηλεφωνήσει και στην προϊσταμένη του λογιστηρίου του ξενοδοχείου. Οταν έφτασε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ήταν ακόμη ζωντανή. Δυστυχώς, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και ξεψύχησε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
ethnos.gr