web stats

30.9.11

Τι λένε τα άστρα

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.
Κριός
Έχετε μια προαίσθηση ότι πλησιάζετε μια κρίσιμη περίοδο στη ζωή σας σήμερα. Προσπαθήστε να
περιορίσετε τις ανάγκες σας στα απαραίτητα και αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ή επαγγελματικά ανοίγματα. Προλάβετε οποιεσδήποτε απώλειες αποφεύγοντας τις πωλήσεις ή αγορές σε σχέση με ακίνητη περιουσία. Απαραίτητος ο αυτοέλεγχος σήμερα επάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.
Ταύρος
Ίσως να μην είναι και πολύ καλή ημέρα για τα αισθήματά σας ή για τα πράγματα που αγαπάτε σήμερα. Τα πάντα γύρω σας θα σας φαίνεται πως συμπεριφέρονται με έναν εχθρικό τρόπο απέναντί σας με δυσάρεστες επιδράσεις στον αισθηματικό σας κόσμο. Οι άλλοι φαίνεται πως δεν συμμερίζονται τα αισθήματά σας σήμερα κάτι που πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε προσωρινή κατάσταση απογοήτευσης. Αποφύγετε να δείχνετε τις πραγματικές σας διαθέσεις ή τα αισθήματά σας προσωρινά.
Δίδυμοι
Ημέρα που πολλά πράγματα στην ζωή σας δεν θα πηγαίνουν και τόσο καλά ή τουλάχιστον όπως υπολογίζατε στην αρχή. Θέματα συναισθηματικά φαίνεται πως παρουσιάζουν μία αστάθεια ή και πτώση. Μια προστριβή μεταξύ της καριέρας σας, (που πολύ πιθανόν να ακολουθεί ανοδική πορεία σήμερα) και των προσωπικών συμφερόντων σας θα σας δημιουργήσει μία προσωρινή ένταση. Ίσως να πρόκειται για μία δοκιμασία από την οποία θα αποκτήσετε μία πολύτιμη εμπειρία. Αποφύγετε τις υπερβολές και περιμένετε λίγο χρονικό διάστημα.
Καρκίνος
Μια σημαντική ημέρα της ζωής σας που θα χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις για τις οποίες πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν στο μέλλον από σας. Πολλά πράγματα όπως φαίνεται σας έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση σήμερα τελευταία με αποτέλεσμα να μην έχετε και μεγάλη διάθεση για μελλοντικό προγραμματισμό. Οι εμπειρίες αυτής της ημέρας ίσως να αποδειχτούν πολύ πολύτιμες για σας στο μέλλον. Δείξτε υπομονή και εμπιστοσύνη στον χρόνο.
Λέων
Μια ημέρα έντασης με τους άλλους η οποία θα έχει άσχημο αντίκτυπο στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η σωματική σας κατάσταση πολύ πιθανόν να επηρεαστεί άμεσα δημιουργώντας σας ένα προσωρινό αλλά ισχυρό πλήγμα στην ενασχόλησή σας. Βασική αιτία οι σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και η δική σας στάση τα τελευταία χρόνια ίσως να μην ήταν αυτή που έπρεπε απέναντί τους. Εδώ είναι που πρέπει να σταθείτε και να κοιτάξετε πίσω σας αξιολογώντας τις εμπειρίες σας. Προσοχή στην υγεία σας.
Παρθένος
Ίσως να πρόκειται για μια περίοδο εξαιρετικής έντασης και αλλαγών σε σχέση με τους άλλους σήμερα. Το σπίτι ή η επιθυμία σας για ασφάλεια φαίνεται πως θα επηρεαστούν άμεσα από τις εναλλαγές στις διαθέσεις και πράξεις σας. Ο εκνευρισμός και η διαφωνία πολύ πιθανόν να είναι ένα αποτέλεσμα της έντονης επιθυμίας σας για αλλαγές με οποιεσδήποτε συνέπειες ακόμα και απώλειες. Μια ξαφνική συναισθηματική κρίση στη ζωή σας.
Ζυγός
Μια ημέρα που η επιθυμία σας για ψυχική και πνευματική αναγέννηση θα είναι μεγάλη. Οι επαφές με τους άλλους θα σας διευκολύνουν πολλές φορές ώστε να κατανοήσετε πολλές πλευρές από το ιδιαίτερο ψυχικά σας χαρίσματα. Η επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό πάνω σε έναν ιδιαίτερα περίεργο τομέα της ζωής θα είναι μεγάλη. Η συμπαράσταση των πολύ κοντινών σας ανθρώπων για την πραγματοποίηση αυτών των σκοπών θα είναι σημαντική.
Σκορπιός
Διαφορές απόψεων με τους άλλους ίσως να δημιουργήσουν μια πραγματική ένταση στις σχέσεις σας σήμερα. Αποφεύγετε προσωρινά να λέτε την άποψή σας έστω και αν ξέρετε πως είναι η πιο σωστή. Ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγετε κάποια πιθανή ένταση η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε χωρισμό από κάποιο πολύ γνωστό σας άτομο.
Τοξότης
Βαθιές ψυχολογικές και πνευματικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα. Η επιθυμία σας για να αποκτήσετε πνευματική δύναμη θα είναι πολύ έντονη και πολλές φορές θα συνοδεύεται από ιδιαίτερες προσπάθειες. Πολλά πράγματα όμως ίσως να μην ανταποκρίνονται απόλυτα στις επιθυμίες σας ή στον τρόπο που εσείς θα θέλατε να γίνουν. Μια ημέρα που θα αγωνίζεστε για να αποκτήσετε ιδεαλιστική ελευθερία με οποιεσδήποτε συνέπειες.
Αιγόκερως
Αυτός ο κύκλος ή ημέρα της ζωής σας χαρακτηρίζεται από πλήρη αβεβαιότητα για την κατεύθυνση της ζωής σας, την ενασχόληση ή το επάγγελμά σας και μια αίσθηση του άσκοπου ή την ανάγκη να βρείτε κάποιον σπουδαιότερο σκοπό για να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά σ' αυτόν. Ίσως αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να θυσιάσετε κάποιες φιλοδοξίες της καριέρας σας ή άλλους σημαντικούς στόχους για ένα αγαπημένο ιδανικό σας.
Υδροχόος
Μια ημέρα που η διανοητική σας κατάσταση θα είναι τόσο ισχυρή ώστε με ευκολία θα μπορείτε να καταλαβαίνετε και τις πιο δύσκολες έννοιες. Η περιέργειά σας θα είναι αυξημένη και η επιθυμία σας να διεισδύετε μέσα σε μεγάλες αλήθειες πολύ έντονη. Η ημέρα αυτή ίσως να είναι η πιο δημιουργική σε θέματα διανοητικά ή ακόμα και επαφών με τους άλλους. Οποιεσδήποτε συμφωνίες σήμερα θα παρουσιάσουν μια ιδιαιτερότητα και θα έχουν και χρονική διάρκεια παράλληλα. Εκμεταλλευτείτε την καλή πνευματική σας κατάσταση σήμερα.
Ιχθύες
Η διαδρομή της καριέρας σας βρίσκεται στην σωστή "γωνία" σε σχέση με την αίσθηση υπευθυνότητας που σας κατέχει σήμερα. Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στους συνεργάτες σας ή ακόμα και στον σύντροφό σας. Εδώ φαίνεται πως δεν συνηθίζετε να κάνετε παραχωρήσεις κάτι που μπορεί να αποβεί σε βάρος σας αυτή την ημέρα. Όχι και πολύ καλή ημέρα σήμερα για αλλαγές, γιατί κινδυνεύετε να κάνετε κάποια λάθη. Προσωρινή απογοήτευση σε θέματα συνεργατών ή και συντρόφου.