web stats

30.9.11

Εργαζόμενοι μπλοκάρουν υπουργεία

Ενόψει των συναντήσεων του Γ. Ραγκούση και του Ευαγ. Βενιζέλου με την τρόικα, εργαζόμενοι σε εφορίες και τελωνεία μπλοκάρουν για δεύτερη μέρα τις εισόδους των υπουργείων. Λένε "όχι" στην έλευση των τροϊκανών

 
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε υπουργεία την Παρασκευή, στο πλαίσιο της επιχείρησης "μπλόκο στην τρόικα". Αγανακτισμένες ομάδες εργαζομένων έχουν αποκλείσει εισόδους υπουργείων, ενώ με
συνθήματα και πανό ευελπιστούν να εισακουστεί η άποψή τους για την μη εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου.

Από το πρωί, εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει το υπουργείο Μεταφορών, όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του Γ.Ραγκούση με τους επικεφαλής της τρόικας, το υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ για δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται ο αποκλεισμός του υπουργείου Οικονομικών.
Παράλληλα, συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται έξω από κατά τόπους εφορίες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χαράτσια.

Χθες, Πέμπτη, λόγω της κατάληψης στο υπουργείο Οικονομικών, η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευ.Βενιζέλου με την τρόικα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της αντιπροεδρίας.
Σήμερα, Παρασκευή, είναι η δεύτερη ημέρα καταλήψεων σε υπουργεία. Την Πέμπτη είχαν αποκλειστεί τα υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας, Εργασίας, Ανάπτυξης, Παιδείας, καθώς και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

απο news247.gr