web stats

17.2.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/02/2011

Αποκλειστικός στόχος της καρναβαλικής επιτροπής του Δήμου είναι η άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, σε ένα περιβάλλον χαμηλής έως μηδενικής οικονομικής επιβάρυνσης του Δήμου και με ένα καλλιτεχνικό προσανατολισμό διαφορετικό.
Διάφορες φωνές προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτήν την προσπάθεια. Απαντούμε στην Ανακοίνωση της Ένωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών και συγκεκριμένα στο πρόεδρό της κ. Γιώργο Μαρίνη.
Χρήση βαριών χαρακτηρισμών όπως “δυνητική διαπλοκή” και “αδιαφάνεια” γίνεται μόνο όταν ο καταγγέλλων έχει τεκμηριώσει την εγκυρότητά τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση εγκαλείται είτε για άγνοια είτε για σκοπιμότητα.
Πιο συγκεκριμένα :
Η κ. Τερζή Πετρούλα επελέγη από τους συμπολίτες της στους Αγίους Θεοδώρους, χωρίς να επηρεάσει κανείς στην επιλογή τους αυτή. Μετά από εισήγηση του Προέδρου της επιτροπής, κ. Γιώργου Δέδε, υπέβαλλε την παραίτησή της. Η παραίτησή της υποβλήθηκε 4 ημέρες πριν την ανακοίνωση του κ. Μαρίνη.
Η κ. Παππά Χρυσούλα που διατηρεί καθαριστήριο στο Λουτράκι προσέφερε ευγενικά τα απορρυπαντικά τα οποία θα χρειαστούν για το πλύσιμο των στολών μετά τη λήξη του καρναβαλιού. Δυστυχώς για τον κ. Μαρίνη, ο οποίος εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τα γραφόμενά του, το ΄΄ Αλεξάνδρειο ΄΄ Συνεδριακό Κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονα πλυντήρια – στεγνωτήρια, με αποτέλεσμα να μη σπαταλούμε ούτε ένα ευρώ για το πλύσιμο των στολών.
Συστήνουμε στο εξής περισσότερη προσοχή, καλύτερη ενημέρωση και καθαρότερες προθέσεις στην προσέγγιση του όποιου θέματος αφορά δημόσιο χρήμα και δημόσια γεγονότα.

Η καρναβαλική επιτροπή
Από το Γραφείο Τύπου