web stats

2.9.24

Μάθετε εσείς και τα παιδιά σας, άριστα Αγγλικά από την άνεση του σπιτιού σας με laptop, PC, tablet!

 

The Windows English PackAll GR download με 10 τάξεις + ανά τάξη, από Α ως Proficiency. Μάθετε εσείς και τα παιδιά σας, άριστα Αγγλικά από την άνεση του σπιτιού σας με laptop, PC, tablet!  Είτε είστε γονιός, παιδί, μαθητής ή ενήλικας, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Δείτε ακριβώς, κάντε πολλά δωρεάν μαθήματα online.
https://agglikanow.gr/the-windows-english-packall-1

Download
με έκπτωση από 169 ευρώ, τώρα 119 για όλες τις 10 τάξεις. Δεν έχει ημερομηνία λήξης. To αγοράζετε και το έχετε για πάντα.
'The Windows English PackAll GR' download και ανά τάξη.
Προτιμάτε να προχωράτε βήμα-βήμα; Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε και ανά τάξη με 24,90€ η κάθε μία (από 40€). Επιλέξτε την τάξη που σας ενδιαφέρει και ξεκινήστε άμεσα. Δείτε:
https://agglikanow.gr/the-windows-english-packall-by-classes/
 
Μεγάλο βοήθημα για όλες τις εξετάσεις Αγγλικών για να αποκτήσετε ένα επίσημο πιστοποιητικό όπως: LanguageCert - LTE , Michigan Ecce, proficiency, Toeic, Cambridge, Nocn....
 
Ειδική πρακτική εξάσκηση σε όλες τις ενότητες: γραμματική, λεξιλόγιο, κατανόηση κειμένων, ακουστικές ασκήσεις, εκθέσεις, θέματα ομιλίας, φραστικά ρήματα, προθέσεις και πολλά άλλα
 

Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αυτοδιδασκαλίας! Κάθε τάξη περιέχει τα μαθήματα με θεωρία και χιλιάδες Quiz-tests- ασκήσεις. Το πρόγραμμά μας βοηθάει όλους τους μαθητές από την Α  Δημοτικού ως την τρίτη Λυκείου. Τα παδιά κάνουν πρακτική εξάσκηση στο σπίτι με Pc, laptop, tablet με θεωρία και χιλιάδες ασκήσεις.