web stats

18.8.24

THE QUICK TALK - ALL Online. Μιλάω γρήγορα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά. Όλα online με το κινητό μου

 


1- THE QUICK TALK - ALL ONLINE : Μιλάω γρήγορα  Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά. Όλα online με το κινητό μου. Δες ακριβώς πώς λειτουργεί και κάνε τώρα τα δωρεάν demo μαθήματα online για όλες τις γλώσσες.

https://agglikanow.gr/quick-talk-english-new-demo/

Άκου τα μαθήματα με το κινητό σου οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλεις. Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο... Είναι ο πιο φυσικός τρόπος, Βλέπω - Ακούω - Μιλάω - Γράφω, για να μάθεις γρήγορα να μιλάς μια ξένη γλώσσα.

Με χαμηλή συνδρομή, πληρώνεις μία φορά, 19,90 για 3 μήνες Online.:

https://agglikanow.gr/quick-talk-english-new-demo/

Άκου και δες απεριόριστες φορές χιλιάδες λέξεις, φράσεις, εκφράσεις, προτάσεις και διαλόγους.

Μεγάλο βοήθημα για όλα τα μέλη της οικογένειας για πρακτική και αποτελεσματική εξάσκηση στην ακρόαση, ομιλία και καθημερινή επικοινωνία. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τους μαθητές, σπουδαστές και τουριστικά επαγγέλματα


2- Στο  QUICK TALK-ALL  Download: Η ύλη είναι ακριβώς όπως και στο Quick Talk Online. Δεν έχει ημερομηνία λήξης, το αγοράζετε μια φορά, το κατεβάζετε και το έχετε για πάντα για εσάς και όλη την οικογένειά σας. Μεγάλη έκπτωση, από 69 ευρώ, τώρα 39 ευρώ για κάθε γλώσσα. Είναι Ιδιαίτερα χρήσιμο για τους μαθητές, σπουδαστές και τα τουριστικά επαγγέλματα. Δείτε ακριβώς. Δοκιμάστε τα demo για όλες τις γλώσσες.

     https://agglikanow.gr/quick-talk-english-new-demo/