web stats

29.6.24

Μάθε άριστα Αγγλικά: The Windows English PackAll GR - 10 Τάξεις από Α junior ως Proficiency

 



Μάθε άριστα Αγγλικά: The Windows English PackAll GR  - 10 Τάξεις από Α junior ως Proficiency
Μάθετε Αγγλικά από την άνεση του σπιτιού σας με το  laptop, PC,  tablet! Είτε είστε παιδί, μαθητής ή ενήλικας, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Με 10 τάξεις από A ως το Proficiency, καλύπτουμε όλες τις ηλικίες και επίπεδα. . Δες ακριβώς, κάντε πολλά δωρεάν μαθήματα online από όλες τις τάξεις.
 
https://agglikanow.gr/free-english-lessons-1/
 
Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αυτοδιδασκαλίας! Κάθε τάξη, ανάλογα με το επίπεδο, περιέχει από 60 έως 140 μαθήματα με θεωρία και χιλιάδες Quiz-tests - ασκήσεις για όλες τις εξετάσεις Αγγλικών για να αποκτήσετε ένα επίσημο πιστοποιητικό όπως: LTE, Michigan Ecce, proficiency, Toeic, Cambridge, Nocn....
 
Μεγάλη πρακτική εξάσκηση σε όλες τις ενότητες: γραμματική, λεξιλόγιο (Vocabulary), κατανόηση κειμένων (Reading), ακουστικές ασκήσεις (listening) εκθέσεις, θέματα ομιλίας, φραστικά ρήματα, προθέσεις και πολλά άλλα. Το πρόγραμμά μας είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Tο αγοράζετε μια φορά και το έχετε για πάντα.
 
Με έκπτωση από 169 ευρώ, τώρα 119 για όλες τις 10 τάξεις από την A τάξη ως το Proficiency. Κλικ  ΑΓΟΡΑ
 
https://agglikanow.gr/the-windows-english-packall-1
 
Εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές και ενήλικες έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό-δίπλωμα Αγγλικών που χρειάζονται, από elementary (αρχάριο) ως το proficiency.