web stats

31.5.24

Μάθετε άριστα Αγγλικά από την άνεση του σπιτιού σας! Είτε είστε παιδί, μαθητής ή ενήλικας, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

 Μάθετε άριστα Αγγλικά από την άνεση του σπιτιού σας! Είτε είστε παιδί, μαθητής ή ενήλικας, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Με 10 τάξεις από A junior έως το Proficiency, καλύπτουμε όλες τις ηλικίες και επίπεδα.



Αγγλικά μαθήματα ONLINE, 10 τάξεις, από Α junior ως Proficiency
 
ΜΑΘΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE με το κινητό σου, laptop, PC, tablet.  Για όλες τις ηλικίες, παιδιά, μαθητές και ενήλικες, για όλη την οικογένεια, με 10 τάξεις από Α junior ως το Proficiency.
Μάθε εσύ και η οικογένειά σου, 6+ετών, άριστα Αγγλικά ανά μία, μία τάξη ONLINE με το κινητό σου, όποτε εσείς θέλετε., όπου και αν βρίσκεστε.
Δες ακριβώς, κάνε πολλά δωρεάν μαθήματα Αγγλικών online απ' όλες τις τάξεις.
 
https://agglikanow.gr/free-english-lessons-1/
 
https://agglikanow.gr/learn-english-online-gr/
 
Άρχισε τώρα με χαμηλή συνδρομή: 19,90 ευρώ για 3 μήνες ανά  τάξη. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αυτοδιδασκαλίας για να μάθετε άριστα την Αγγλική γλώσσα.
 
Είναι το μοναδικό πρόγραμμα το οποίο περιέχει 10 επίπεδα (τάξεις) με θεωρία και χιλιάδες ασκήσεις σε όλες τις εξεταζόμενες ενότητες όπως: γραμματική, λεξιλόγιο, κατανόηση κειμένων, εκθέσεις, ακουστικές ασκήσεις και θέματα ομιλίας. Θα κάνετε πολύ μεγάλη πρακτική εξάσκηση σε όλα τα είδη των εξετάσεων της Αγγλικής γλώσσας και θα είστε έτοιμοι να πάρετε το δίπλωμα Αγγλικών που χρειάζεστε. Δείτε το πρόγραμμα.
 
https://agglikanow.gr/learn-english-online-gr/