web stats

26.2.24

The English Grammar today (Download) με 8 τάξεις, A-Senior τάξη ως το Proficiency για όλες τις ηλικίες

 

The English Grammar today (Download) με 8 τάξεις για όλες τις ηλικίες.

Ολόκληρη η Αγγλική γραμματική με 8 τάξεις (Download, Os windows all) για όλες τις ηλικίες, από A-Senior τάξη, ως το Proficiency. Δες ακριβώς, κάνε πολλά δωρεάν μαθήματα γραμματικής online από όλες τις τάξεις. Kλικ  ΕΔΩ  η  https://agglikanow.gr/free-english-lessons-1/   Μεγάλη έκπτωση: από 139 ευρώ, τώρα 59 ευρώ συνολικά  Αποκτήστε & κατεβάστε (download) το πρόγραμμα  'The English Grammar Today'    ΑΓΟΡΑ  η  https://agglikanow.gr/κατηγορία/grammar-today-online/   περισσότερα...  https://agglikanow.gr/the-english-grammar-today/
 
Απαραίτητο για να αποκτήσετε ένα επίσημο δίπλωμα στα Αγγλικά. Συνδυάσαμε τις ασκήσεις της γραμματικής και με ακουστική εξάσκηση(listening). Με εκατοντάδες προτάσεις ηχογραφημένες από  Άγγλους καθηγητές.

Ολόκληρη η Αγγλική γραμματική με θεωρία και εκατοντάδες παραδείγματα, 300 μαθήματα και χιλιάδες ασκήσεις σε 8 τάξεις από A Senior έως το Proficiency 2.
Τα παιδιά κάνουν Αγγλικά από την Α δημοτικού ως την Γ λυκείου, μαζί με το πρόγραμμά μας, θα κάνουν μεγάλη πρακτική εξάσκηση και θα είναι έτοιμοι να πάρουν το δίπλωμα Αγγλικών
 
Το Πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας. Το κάθε μάθημα, αρχίζει με αναλυτική θεωρία της γραμματικής στα Ελληνικά, με πολλά παραδείγματα και με Quiz tests με εκατοντάδες ασκήσεις. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αυτοδιδασκαλίας Αγγλικής γραμματικής. Χρήσιμο για όλη την οικογένεια, απαραίτητο για όλους τους μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές και ενήλικες που θέλουν  να αποκτήσουν ένα επίσημο δίπλωμα στα Αγγλικά.