web stats

23.5.23

Αγγλικά, A' Junior class online για παιδιά 6+ και αρχάριους ενήλικες

 Αγγλικά, A' Junior class online για παιδιά 6+ και αρχάριους ενήλικες


Τα παιδιά 6+ μαθαίνουν τα πρώτα τους Αγγλικά με την πιο σύγχρονη μέθοδο αυτοδιδασκαλίας online, με κινητό, laptop, Pc, tablet... Βλέπω, ακούω, μιλάω και γράφω.
 Δείτε ακριβώς πως είναι, κάντε τα δωρεάν μαθήματα online της τάξης  Α Junior  https://agglikanow.gr/free-english-lessons-1  περισσότερα   https://agglikanow.gr/learn-english-online-gr/

Συνδρομή με χαμηλό κόστος 14,90 ευρώ για 3 μήνες, πληρώνετε μια φορά.    ΑΓΟΡΑ   -   https://agglikanow.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/english-online/

Μόλις κάνετε την παραγγελία, σας στέλνουμε ένα εμαιλ με το σύνδεσμο καi το password και είστε έτοιμοι να αρχίσετε τα μαθήματα ONLINE.

Αρχίζει από το Αγγλικό αλφάβητο και περιέχει 60 μαθήματα σε όλα τα μέρη της γλώσσας,  με απλή θεωρία, ανάγνωση, γραφή, ακουστικές ασκήσεις και ομιλίας. Κάνοντας κλικ, βλέπουν και ακούν με άριστη προφορά, άπειρες φορές εκατοντάδες εικόνες, λέξεις, φράσεις και προτάσεις. Έτσι, τους μένουν εύκολα στη μνήμη τους και προοδευτικά αρχίζουν να μιλάνε τα πρώτα Αγγλικά. Είναι Απαραίτητο βοήθημα για τους μαθητές. Είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας.