web stats

15.6.19

Καταγγελία του Μ-Λ ΚΚΕ: Κάτω η πολιτική της φίμωσης και της τρομοκρατίας

«Ιδιαίτερα ευαίσθητο φαίνεται πως είναι το Α.Τ. Πολύγυρου στο ζήτημα της απαρέγκλιτης
εφαρμογής του ΄΄νόμου και της τάξης΄΄, όταν πρόκειται για την πολιτική παρέμβαση και εξόρμηση, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο, μικρότερων οργανώσεων και κομμάτων και ειδικότερα της αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος» σχολιάζει το Μ-Λ ΚΚΕ.
Το κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αναφέρεται στο περιστατικό προσαγωγής μελών του στο Α.Τ. Πολυγύρου κατά τη διάρκεια προεκλογικής εξόρμησης που πραγματοποιήσαμε στην περιοχή τον προηγούμενο μήνα ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου και σε ένα δεύτερο περιστατικό στην ίδια περιοχή όταν «κατά τη διάρκεια τοποθέτησης του κοκκινοκίτρινου χαρτονιού του Μ-Λ ΚΚΕ, εκπρόσωπος του Α.Τ. χαρακτήρισε παράνομη την ανάρτηση χαρτονιών σύμφωνα με τον... Κ.Ο.Κ, κρατώντας μάλιστα τα στοιχεία των συντρόφων που συμμετείχαν στην εξόρμηση». Τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ εξήγησαν ότι «είναι τουλάχιστον ύποπτη η μηδενική ανοχή που επιδεικνύει το συγκεκριμένο Α.Τ. σε δυνάμεις της αριστεράς» και εκείνος απάντησε πως «απέναντι στο νόμο είτε αριστερός είτε δεξιός όλοι είναι ίδιοι...»
Το Μ-Λ ΚΚΕ σημειώνει πως «τα συγκεκριμένα περιστατικά για μας μόνο τυχαία δεν είναι και έχουν ως στόχο ακριβώς τον εκφοβισμό και τη φίμωση των μικρότερων κομμάτων και οργανώσεων και ιδιαίτερα των δυνάμεων της αντίστασης και του αγώνα. Σε ό,τι μας αφορά, ξεκαθαρίζουμε πως κόντρα στην πολιτική της φίμωσης και της τρομοκρατίας, θα συνεχίσει την προεκλογική του μάχη για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται η φωνή της πραγματικής αριστερά και των κομμουνιστών».
f-syn.gr