web stats

31.3.19

Πολυπληθέστατη ήταν σήμερα η συγκέντρωση με τον υποψήφιο Δήμαρχο - Κωστή Ζερβό


Μια πολύ επιτυχημένη και πολυπληθέστατη συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα στο Πνευματικό κέντρο Λουτρακίου,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεωδώρων Κωστής Ζερβός , Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» (σε λίγο ολόκληρη η ομιλία)

Η αίθουσα ήταν κυριολεκτικά ασφυκτικά γεμάτη από δημότες μας, πολλοί εξ αυτών, στέκονταν όρθιοι διότι δεν υπήρχαν άδεια καθίσματα, η ομιλία του απλή, καθαρή, δυναμική και γεμάτη από ουσία. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.


Οι συνεργάτες μου και εγώ επεξεργαζόμαστε ένα συνολικό σχέδιο αναδιάταξης. Ένα σχέδιο που έχει στον πυρήνα του την αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας, την αύξηση της αξίας της γης μας και την ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Σε ποιον κλάδο απασχολείται το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού; Ποιος τομέας έχει τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία; Ποιες υποδομές είναι αναγκαίες για να αναπτυχθεί περαιτέρω; Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας που θα μας επιτρέψουν να ηγηθούμε στον ανταγωνισμό; Τι είδους συνέργειες μπορούν να γίνουν για να επιτευχθούν όλα αυτά;

Αυτά είναι τα σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Με βάση αυτά τα ερωτήματα επεξεργαστήκαμε το σχέδιό μας.