web stats

7.3.19

Από το 1974 έως και το 2014 τα λόγια της Εξουσίας ήταν κούφια


Από το 1974 έως και το 2014 τα λόγια της Εξουσίας ήταν κούφια και παραπλανητικά.

Δεν ήταν μόνο τα λόγια τους προς τον Ελληνικό λαό ψεύτικα, αλλά κυρίως οι πράξεις τους και οι ενέργειές τους οι οποίες αποδείχτηκαν καταστροφικές για τον Ελληνικό λαό. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους μας γιατί το πληρώσαμε και το πληρώνουμε πολύ ακριβά με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, με χιλιάδες άστεγους, και χιλιάδες οικονομικούς μετανάστες.

Κυρίως νέοι άνθρωποι επιστήμονες και επίσης οικογένειες που αναγκάστηκαν να ζουν χωριστά, π.χ. ο ένας γονιός μετανάστης στην Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία... και ό άλλος γονιός στην Ελλάδα για να μεγαλώσει τα παιδιά. Ακόμα χειρότερα, όταν μεταναστεύει ολόκληρη η οικογένεια  για να κατορθώσει να επιβιώσει.

Τα κόμματα λοιπόν της ΝΔ και του ΠAΣΟΚ, με τα δεκάδες πολύ σοβαρά οικονομικά σκάνδαλα, μας οδήγησαν σ' αυτή την κατάσταση και τον εφιάλτη.

Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν, έστω και ένας πολίτης σήμερα, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, να θέλει να ξαναψηφίσει αυτούς για να αναλάβουν και πάλι την εξουσία. Αυτούς, που στην κυριολεξία μας έφτασαν στο χείλος της χρεοκοπίας και της φτώχειας. 

 Φυσικά αν ξανα-αναλάβουν τα ινία της χώρας, θα κάνουν τα ίδια και χειροτέρα.  Είναι πραγματικά αδιανόητο!