Κλικ από κάτω για να δεις το Video του προγράμματος 
play-video
Είναι το μεγαλύτερο (παγκοσμίως) ηλεκτρονικό πρόγραμμα Αγγλικών  με 10 τάξεις από a junior έως το Proficiency για παιδιά, μαθητές και ενήλικες. εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας
Εκατοντάδες μαθητές αλλά και ενήλικες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο  κάνουν το πρόγραμμά μας με απόλυτη επιτυχία. Επίσης έχουν αποκτήσει τα επίσημα διπλώματα Αγγλικών που χρειάζονταν.
Aπαραίτητο βοήθημα για το Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο,Πανεπιστήμιο και γιά όλους τους ενήλικες
The Windows English packall - learn english without a tutorΜε τo ηλεκτρονικό πρόγραμμά μας ‘The Windows English PackAll ,θα μάθετε άριστα Αγγλικά kai θα είστε έτοιμοι να αποκτήσετε οποιοδήποτε επίσημο δίπλωμα χρειάζεστε (lower, advanced, Proficiency).ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας.
 
Περιέχει όλα τα μέρη της Αγγλικής Γλώσσα, Reading (κείμενα) Listening (ακούτε τα πάντα) Writing (με εκατοντάδες γραμμένες εκθέσεις), speaking με πολλά κείμενα μεταφρασμένα και ηχογραφημένα και Grammar ολόκληρη την Αγγλική γραμματική με θεωρία στα Ελληνικά και χιλιάδες ασκήσεις στα Αγγλικά που συνοδεύουν τον μαθητή ή τον Ενήλικα από την πρώτη Δημοτικού έως το Πανεπιστήμιο. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να μάθετε Αγγλικά από την αρχή, να τα  ξαναθυμηθείτε ή να τα τελειοποιήσετε διότι  περιέχει ολόκληρη την ύλη έως το Proficiency. 
Σημειώστε ότι ή ύλη είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας. Το χρησιμοποιούν με μεγάλη επιτυχία πολλά φυσικά πρόσωπα, πολλά κέντρα ξένων γλωσσών, η ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.
Άμεσο demo-δείγμα Download  
-> κατεβάστε δωρεάν δείγμα    Δοκιμάστε το πρόγραμμα online
 
©Αγγλικά μαθήματα με κομπιούτερ – Agglika now
Μαθήματα Αγγλικών με κομπιούτερ. Τα μεγαλύτερα παγκοσμίως λογισμικά προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για παιδιά, μαθητές και ενήλικες.Εγκεκριμένα από το υπουργείο Παιδείας.