web stats

13.11.15

Σχόλιο για τον Γιάννη Σκλία στο loutrakiblog

Τα γράφω για σας – όλους τους κουτσομπόληδες - κουτσομπόλες, εγωιστές , ζηλόφθονους συκοφάντες και βλαχο-παράγοντες που άλλη δουλειά δεν έχουν παρά να κάθονται όλη μέρα στην πολυθρόνα τους, μπροστά από μία οθόνη και να γράφουν ηλίθια σχόλια, ανεξαρτήτως για όλους και για όλα και μάλιστα ΑΝΩΝΥΜΑ διότι δεν έχουν ούτε καν το θάρρος να πουν αυτό που θέλουν επώνυμα φοβούμενοι και δικαίως ότι θα γίνουν, εντελώς όμως, ρεζίλι.
 

Επειδή Ο Γιάννης Σκλίας δεν είναι μικρόψυχος και δεν σας είπε τίποτα για την δουλειά του , θα σας πω εγώ, που τον ξέρω καλά, μερικά πράγματα για να το βουλώσετε για πάντα.
Σπούδαζε στην Κρήτη πολιτικές Επιστήμες και δούλευε συγχρόνως σερβιτόρος και μπάρμαν σε ουζερί, ταβέρνες και εστιατόρια κάθε βράδυ για να τελειώσει τις σπουδές του. Στο ενδιάμεσο, δηλαδή τα καλοκαίρια, δούλευε βοηθός σερβιτόρου εδώ στο Λουτράκι στο COCOON έως τις πρωινές ώρες.
 

Μετά πήγε στην Αγγλία και έκανε μεταπτυχιακό στο ESSEX όπου και εκεί εκτός από μπάρμαν δούλευε σε ταβέρνες ομογενών όπου έπαιζε τρία μουσικά όργανα που τα παίζει στα δάχτυλά του Κιθάρα, μπουζούκι και μπαγλαμαδάκι.
 

Μετά πήγε στην Γερμανία για περαιτέρω σπουδές για ένα χρόνο όπου παράλληλα ενώ μιλάει απταίστως Γερμανικά και Αγγλικά αναγκάστηκε να δουλέψει ως βιομηχανικός εργάτης σε ένα εργοστάσιο που έπρεπε να κουβαλάνε εκατοντάδες κιβώτια σε γερμανικά νούμερα, δηλαδή σε νυχτερινές βάρδιες, το ίδιο συνέβη και στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε νέο μεταπτυχιακό στην επιστήμη του.
 

όταν δεν γνωρίζετε έναν άνθρωπό καλά είναι ΝΤΡΟΠΗ να λέτε πράγματα στον αέρα τα οποία δεν έχουν καμία βάση. Οφείλετε να του ζητήσετε τα πεινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ σαν άντρες.
Και κάτι ακόμα, ο Γιάννης είναι μόλις 28 χρονών. Μακάρι να είχατε κάνει και εσείς έστω το 1% από ότι έχει κάνει Ο Γιάννης ο Σκλίας.
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε ηλιθιότητες με ανώνυμα σχόλια και απομακρυνθείτε από τις οθόνες γιατί θα αποβλακωθείτε τελείως.