web stats

15.6.14

μήπως τους πετάξουν κανένα κόκκαλο για να το γλύψουνε - Δημήτρης Σκλίας


Καλά τι άλλο θέλετε να σας κάνουν εσάς τους ψηφοφόρους της ΝΔ και της  ψευτοΠασοκοελιάς  για να σταματήσετε να ψηφίζετε αυτή τη συγκυβέρνηση?

Και φυσικά δεν εννοώ τους πλούσιους που ούτως η άλλως τους ψηφίζουν  λόγω συμφέροντος, αλλά εννοώ τους φτωχούς που τρέχουν να ψηφίζουν την ψευτοσυγκυβέρνηση, μαθημένοι από τα παλιά, μήπως τους πετάξουν κανένα κόκκαλο για να το γλύψουνε.

Η συγκυβέρνηση Έχει  φέρει τα πάνδεινα στον Ελληνικό Λαό για να προστατεύσει τα συμφέροντα τα δικά της και της πλουτοκρατίας. Εσείς τι περιμένετε?  να σας γδύσουν, να σας ξεβρακώσουν και να σας περάσουν ένα λουρί στο σβέρκο για να χορεύετε σαν τις αρκούδες? Μήπως είσαστε μαζοχιστές?   Μήπως σας αρέσει να σας χειροκροτούν όταν θα χορεύετε στους δρόμους με τις αλυσίδες στο λαιμό ?


Η ευθύνη είναι εις το ακέραιο ΔΙΚΗ ΣΑΣ,  διότι με το να ψηφίζετε αυτά τα δύο κόμματα της αισχρής συγκυβέρνησης,  συμβάλλετε στο να υποφέρει τα πάνδεινα ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός που είναι πάνω από  70%.


Είστε τυχεροί που ακόμα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταλάβει ακριβώς   το πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη σας για την εξαθλίωση του μεγαλύτερου μέρους  του Ελληνικού λαού, γιατί διαφορετικά δεν θα έπαιρναν τους εκάστοτε συντηρητικούς πολιτικούς με τις ντομάτες ,αλλά ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ!
Δημήτρης