web stats

16.4.14

Ευρωλίγκα: Για την ανατροπή απόψε ο Παναθηναϊκός με ΤΣΣΚΑ

ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η εμπειρία αλλά και το ταλέντο δεν λείπουν από την ελληνική ομάδα, που θα ήθελε να πραγματοποιήσει ένα εμφατικό ξεκίνημα «σπάζοντας» από την αρχή την έδρα της ΤΣΣΚΑ, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι (φωτογραφία αρχείου).

ον πρώτο αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (19:00, Novasports 2) στο πλαίσιο των προημιτελικών (πλέι οφ) στην Ευρωλίγκα, με τους Μοσχοβίτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους «πράσινους».
Η εμπειρία αλλά και το ταλέντο δεν λείπουν από την ελληνική ομάδα, που θα ήθελε να πραγματοποιήσει ένα εμφατικό ξεκίνημα «σπάζοντας» από την αρχή την έδρα της ΤΣΣΚΑ, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι.
Η «ρωσική αρκούδα» μπορεί να έχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα, ωστόσο αυτό εξισορροπείται από την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που θα αγωνιστεί «κομπλέ» σε μια ελάχιστες φορές που το κατόρθωσε για φέτος.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας δούλεψε τον τελευταίο καιρό με πλήρες ρόστερ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εισήγαγε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία του συνόλου δημιουργούν αισιοδοξία για κάτι καλό στη σειρά με τους Ρώσους.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ετόρε Μεσίνα έχει... «πονοκέφαλο» με την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα παίξει στους πρώτους δύο αγώνες, ενώ είναι αμφίβολος και για το τρίτο ματς.
Όχι ότι αυτό θα πρέπει να δημιουργεί υπέρμετρη αισιοδοξία, πάντως, αφού η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου, πλήρης σε όλες τις θέσεις και η απουσία του ικανότατου Σέρβου γκαρντ είναι βέβαιο ότι αν και αισθητή, δεν θα είναι καθοριστική.