web stats

8.4.14

Ξεκάθαρα φαβορί Ρεάλ και Παρί Σ. Ζ.


H Tσέλσι θα επιδιώξει μία πολύ δύσκολη ανατροπή κόντρα στην Παρί.
H Tσέλσι θα επιδιώξει μία πολύ δύσκολη ανατροπή κόντρα στην Παρί.
Το προπέρσινό της κατόρθωμα να ανατρέψει στο Στάμφορντ Μπριτζ το προβάδισμα της αντιπάλου της με 3-1 από τον πρώτο αγώνα θα επιχειρήσει να επαναλάβει απόψε η Τσέλσι στη ρεβάνς των
προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Βεβαίως, οι Γάλλοι μπορεί να μην είναι Νάπολι, και να διαθέτουν πλειάδα αστεριών και πακτωλό χρημάτων, αλλά όπως και το 2012, η Τσέλσι θα έχει να αντιμετωπίσει τους Εντινσον Καβάνι και Εσεκίελ Λαβέτσι που από τον ιταλικό Νότο έχουν μετακινηθεί πλέον στη γαλλική μητρόπολη.

Μάλιστα και οι δύο Λατινοαμερικανοί αναμένονται να είναι βασικοί απόψε στο δυτικό Λονδίνο, δεδομένης της απουσίας του πρώτου βιολιού της παριζιάνικης ορχήστρας, του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, λόγω τραυματισμού από τον πρώτο αγώνα.

Ερωτηματικό για τον Λοράν Μπλαν, τον  τεχνικό  της  ΠΣΖ αποτελεί  η  ετοιμότητα  του  Ολλανδού δεξιού  μπακ,  Γκρέγκορι  Φαν ντερ Βίελ.

«Εχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να καταφέρουμε την ανατροπή και θα το κάνουμε», υποσχέθηκε ο Βέλγος επιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, χάρις όχι μόνο στη νίκη με 3-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου πριν από έξι μέρες αλλά και στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο παρά τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες στο γόνατο. Ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, κράτησε τον Πορτογάλο εκτός του αγώνα στο Σαν Σεμπαστιάν, που η Ρεάλ νίκησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-0, για να τον έχει φρέσκο απόψε.

Παρών πάντως θα είναι και ο άνθρωπος-Νέμεσις της Ρεάλ πέρυσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είχε σκοράρει τέσσερις φορές τον ημιτελικό της Βεστφαλίας με τελικό σκορ 4-1. Ο Πολωνός έλειψε από τον αγώνα της Μαδρίτης λόγω τιμωρίας, και επανέρχεται σήμερα. «Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Στο ποδόσφαιρο άλλωστε όλα γίνονται», είπε ο Μάρκο Ρόις, σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Μπορούσια επί της Βόλφσμπουργκ (2-1) το Σάββατο.
Έντυπη
kathimerini.gr