web stats

29.4.14

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 2ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ


Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 2ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ, που διοργάνωσε ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
        Στον αγώνα έλαβαν μέρος διακόσιοι επτά (207) αθλητές απ' όλη την Ελλάδα (αντίστοιχα, στον αγώνα της προηγούμενης χρονιάς έλαβαν μέρος 138 αθλητές). Οι αθλητές έτρεξαν πάνω
σε καλογραμμένα μονοπάτια, μέσα σε πανέμορφα δάση πεύκης και ελάτης και εκπληκτική θέα (μήκος διαδρομής 19 Χιλιόμετρα και υψομετρική ανάβαση 1050μ).
        Νικητής του αγώνα, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο κ. Βογιατζής Ανδρέας με χρόνο 1:44:51.6. και νικήτρια στις γυναίκες  η κυρία Σταματελοπούλου Τζένη με χρόνο 2:13:44
        Κατά μήκος της διαδρομής, μέλη του συλλόγου μας επάνδρωσαν σταθμούς ανεφοδιασμού και κομβικά σημεία  για την υποστήριξη και ενημέρωση των αθλητών. Ομάδες διάσωσης και ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας αναπτύχτηκαν σε όλο το μήκος της διαδρομής. Ο χώρος του υδροθεραπευτηρίου στο Λουτράκι χρησιμοποιήθηκε για τη λειτουργία της γραμματείας, σαν  κέντρο συντονισμού – επιτήρησης του αγώνα, σαν ιατρείο και για την απονομή των επάθλων στους νικητές.
        Στην τελετή λήξης και απονομής των επάθλων, εκ μέρους του δήμου παρέστη ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης Κων/νος και ο αντιδήμαρχος κ. Κακούρος Ιωάννης.
        Η επιτυχία του αγώνα  για δεύτερη συνεχή χρονιά, μας κάνει αισιόδοξους για την καθιέρωση της διεξαγωγής του  σε ετήσια βάση και τη διεύρυνση της συμμετοχής των αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
        Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου και η Οργανωτική Επιτροπή του  αγώνα θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια:
         Το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων για τη βοήθεια του στη διεξαγωγή του αγώνα. 
Τους υπεύθυνους του Υδροθεραπευτηρίου  Λουτρακίου για την παραχώρηση του χώρου, τις προσφορές-παροχές προς τους αθλητές και τη διάθεση προσωπικού, του οποίου η βοήθεια υπήρξε αμέριστη.
Τον Σύλλογο Πυροπροστασίας  Λουτρακίου και τα μέλη του για την πολύτιμη και πολύπλευρη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα.
Τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λουτρακίου Περαχώρας που και φέτος πρόθυμα ανέβασε στο βουνό τα νερά και άλλα υλικά για τους αθλητές.
Την Ομάδα Διάσωσης Κορινθίας και το πλήθος των μελών της που περπάτησαν χιλιόμετρα για να αναπτυχθούν σε όλο τον ορεινό όγκο των  Γερανείων και κατά μήκος της διαδρομής
Το Διασωστικό Σώμα Κορινθίων «Πήγασος» που και φέτος κάλυψε ένα δύσκολο τμήμα της διαδρομής .
            Τα Μέλη του Συλλόγου μας που διέθεσαν χρόνο και μόχθο για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Θέλουμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στους γιατρούς που πρόθυμα και ανιδιοτελώς  τέθηκαν στη διάθεση του αγώνα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αν χρειάζονταν και συγκεκριμένα:
          Τον γιατρό της πόλης μας Γιάννη Κοβάνη που άλλαξε το πρόγραμμά του και τροποποίησε τις υποχρεώσεις του για να είναι στον αγώνα και
Τους γιατρούς, της πόλης μας Παναγιώτη Παπαδόπουλο και του Νοσοκομείου Κορίνθου Νίκο Παππά που ανέβηκαν πεζοπορώντας στο βουνό για να είναι κοντά στους αθλητές .
Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα
         
                           Εκ μέρους του ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου

              Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γ. Γραμματέας                          
       Καραχρήστος Δημήτριος                                           Στογιαννόπουλος Στέφανος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ: 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: