web stats

19.3.14

Έτοιμος για τη δική του παράσταση στο «Θέατρο των Ονείρων» ο Ολυμπιακός


REUTERS/PHIL NOBLE
Στιγμιότυπο από την προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο Old Trafford την Τρίτη, εν όψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το σπουδαιότερο φετινό αγώνα κι έναν από τους σημαντικότερους των τελευταίων ετών, όπως
δήλωσε χθες ο αρχηγός της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλος, δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ.
Τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη στην ιστορία του επί της Γιουνάιτεντ και μάλιστα με σκορ πρόκρισης (2-0), ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει απόψε στο «Όλντ Τράφορντ» για να υπερασπιστεί αυτό το πλεονέκτημα και να βρεθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, ΔΤ, Novasports 1).
Απέναντι στην ασφυκτιούσα για μια επιτυχία ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες, στην οποία έχει απομείνει ως στόχος μόνο η συνέχεια σε αυτή τη διοργάνωση, οι παίκτες του Μίτσελ θα έχουν δύσκολο έργο αλλά «δεν φοβούνται τίποτα» όπως υπογράμμισε χθες ο Ισπανός τεχνικός.


REUTERS/PHIL NOBLE
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει έτοιμο το πλάνο του, με τον Ρομπέρτο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας αμυντικούς, Μανιάτη και Εντινγκά στη μεσαία γραμμή, Πέρες και Κάμπελ στα πλάγια, τον Ντομίνγκες στον άξονα και τον Βαλντές στην επίθεση, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Σάμαρης αντί του Παραγουανού, εφόσον ο Μίτσελ θελήσει να παίξει πιο «σφιχτά» στη μεσαία γραμμή. Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με «λάφυρο» τη νίκη 4-2 από τον πρώτο αγώνα, στη Ρωσία. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, απέναντι σε ένα συγκρότημα που εσχάτως άλλαξε προπονητή, με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να αντικαθιστά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.
naftemporiki.gr