web stats

24.2.14

Δελτίο Τύπου Δημοτικής Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών"

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Αγαπητές φίλες και φίλοι του τόπου μας και της δημοκρατίας,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, που έλαβε χώρα στις 23 Φεβρουαρίου 2014, εκλέχθηκε η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης.

Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με αλφαβητική σειρά:

Βουζουναράς Δημήτριος
Γραμματικός Νικόλαος
Γλυκοφρύδης Δημήτριος
Δρίτσας Μιχάλης
Ζερβός Κωνσταντίνος
Καταπόδη Τερψιχόρη
Κοκκινός Γεώργιος
Κουρούκλη Ανδριάννα
Μαυραγάνης Θεόδωρος
Ρίσκα Μαρία
Σκλίας Ιωάννης

Η Συντονιστική Επιτροπή έχει 2ετή θητεία και τα μέλη της είναι ανακλητά από τη Γενική Συνέλευση. Όπως προκύπτει και από την ονομασία της, η εντεκαμελής αυτή επιτροπή έχει ως κύριο έργο το συντονισμό των κινήσεων της "Πρωτοβουλίας Πολιτών", ενώ παράλληλα θα πρέπει να οργανώσει τις επιτροπές εκείνες που προβλέπονται από τον Τρόπο Λειτουργίας της Κίνησης. Επίσης, αναλαμβάνει να οργανώσει το Γραφείο Τύπου καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης του διαδικτυακού της τόπου.

Τέλος, με την εκλογή της Συντονιστικής Επιτροπής ανοίγει και η διαδικασία υποψηφιοτήτων για επικεφαλής της Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών", όπως ορίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 16ης Φεβρουαρίου.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση protovouliapolitwn@gmail.com