web stats

25.2.14

Ολυμπιακός: Ραντεβού με την ιστορία!

Ολυμπιακός: Ραντεβού με την ιστορία!
Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League.
Με πίστη για την πρόκριση, ο Μίτσελ φέρεται να έχει ήδη καταλήξει στην 11άδα για το κρίσιμο ματς
.
Σύμφωνα με τα όσα... τέσταρε ο Ισπανός αλλά και τις ενδείξεις, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στον άξονα τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχουν οι Μανιάτης και Ντινγκά με τους Κάμπελ και Πέρες στα δύο άκρα και ο Τσόρι Ντομίνγκες πίσω από τον Ολαϊτάν.

Υπάρχει πάντως και το σενάριο με τον Μανιάτη δεξί μπακ και τον Σάμαρη στην ενδεκάδα ως κεντρικό χαφ...
Στη διάθεση του Μίτσελ είναι και ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στη 18αδα. Δεν πρόκειται να είναι στο βασικό σχήμα, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Θα ξεκινήσει με τον Ολαϊτάν στην κορυφή της επίθεσης και ο Βαλντέζ θα έρθει από τον πάγκο, εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θεραπεία συνέχισε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ενώ οι Τόρες και Σιόβας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ, Βέργος.
imerisia.gr