web stats

28.12.13

Ισπανία: Πέταξε το μωρό της από το παράθυρο, αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο


Η 35χρονη μητέρα συγκατοικεί με τους γονείς της και είχε κατορθώσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή. Γέννησε το μωρό μόνη της, δίχως βοήθεια, και έκοψε η ίδια τον ομφάλιο λώρο, προτού πετάξει το μωρό από το παράθυρο.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται νεογέννητο αγοράκι στη Μαδρίτη της Ισπανίας, αφότου η μητέρα του το πέταξε έξω από το παράθυρο του σπιτιού της, λίγη ώρα αφότου το γέννησε, την παραμονή των Χριστουγέννων.Η γυναίκα τύλιξε το μωρό
σε ένα ζευγάρι παντελόνια και το πέταξε από το παράθυρο της κουζίνας, σε μία εσωτερική αυλή», από ύψος 2,2 μέτρων, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία. Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 35χρονη μητέρα συγκατοικεί με τους γονείς της και είχε κατορθώσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή.

Γέννησε το μωρό μόνη της, δίχως βοήθεια, και έκοψε η ίδια τον ομφάλιο λώρο, προτού πετάξει το μωρό από το παράθυρο.

Ωστόσο, στη συνέχεια διαπίστωσε πως αιμορραγούσε ακατάσχετα, και ζήτησε από τους γονείς της να την οδηγήσουν στο νοσοκομείο.

Το μωρό εντοπίστηκε το επόμενο πρωί, στις 8:30 το πρωί, από τη γιαγιά του, η οποία πήγε στην κουζίνα, είδε το βρέφος στην εσωτερική αυλή, και ειδοποίησε τις Αρχές.

Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το νεογέννητο έπασχε από σοβαρή υποθερμία και δεν ανέπνεε. Αφού το επανέφεραν στη ζωή, το μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Πηγή: http://www.skai.gr/