web stats

27.11.13

Μίτσελ: «Επίθεση... όπως όλες οι τοπ ομάδες»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: «Επίθεση... όπως όλες οι τοπ ομάδες»
Με επιθετικό προσανατολισμό θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (27/11) στο κατάμεστο (καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν) «Παρκ ντε Πρενς» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως δήλωσε ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αγώνα ως τον δυσκολότερο του ομίλου, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «…όλες οι τοπ ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός θέλουν να έχουν την κατοχή και αυτό θέλουμε να κάνουμε».
Ο Νταβίντ Φουστέρ, που εκπροσώπησε τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:
Η Παρί είναι αυτή που θέλει να έχει τον έλεγχο και τα βρίσκει δύσκολα όταν ο αντίπαλος την αιφνιδιάζει. Εσείς πως θα παίξετε;

«Και εμείς θέλουμε να έχουμε κατοχή. Στο Καραϊσκάκη όσο είχαμε την μπάλα ήμασταν καλύτεροι. Ολες οι τοπ ομάδες θέλουν να έχουν την μπάλα. Αυτό θέλουμε και εμείς και για αυτό θα προσπαθήσουμε αύριο».
Ο αυριανός αγώνας μοιάζει να είναι ο δυσκολότερος του ομίλου. Πως σκέφτεται να τον προσεγγίσει;

«Είναι το πιο δύσκολο, γιατί είναι το επόμενο. Σίγουρα η Παρί είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος, όμως όπως και εκείνοι θέλουμε να πάρουμε από τώρα το αποτέλεσμα που θα μας στείλει στους 16. Θα είμαστε επιθετικοί για να διεκδικήσουμε το μερίδιο μας στην επιτυχία».

Η παρουσία παικτών που έχουν παίξει στη Γαλλία μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις του για την 11άδα. Και αν σκοπεύει να βάλει τον Χολέμπας στα χαφ.

«Δεν θα ετοιμάσει την 11άδα σκεπτόμενος τις παραστάσεις παικτών, αλλά με βάση το ότι αυτή θα είναι η καλύτερη. Είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μαζί ο Μπονγκ και ο Χολέμπας. Είναι κάτι που έχω σκεφτεί μέρες πριν, όχι όμως και τώρα. Ομως να ξέρετε ότι πολλές φορές σας λέω και... ψέμματα. Είναι σαφής η απάντηση έτσι; Μάλλον λέω πολλά και ξεφεύγω, όπως όταν ήμουν νέος».
Για τους πολλούς Ελληνες διεθνείς και όχι μόνο που έχει ο Ολυμπιακός;

«Είναι πολύ καλό που έξι παίκτες μας θα είναι στο Μουντιάλ και για την ψυχολογία των παιδιών. Είναι και ένα μήνυμα για το τι μπορεί να κάνουν αυτοί οι παίκτες είτε με τις εθνικές, είτε με τις ομάδες τους».
Για την κακή παράδοση που είχε ως παίκτης στο Παρκ ντε Πρενς

«Ημουν παίκτης και αυτό δεν ξαναγίνεται. Δεν το σκέφτομαι καν. Και με την Αντερλεχτ την τελευταία φορά είχα χάσει ως παίκτης με 3-0 και τώρα έγινε το αντίθετο. Μακάρι να γίνει το ίδιο και αύριο».

Φουστέρ: «Νίκη για να πάμε στους 16»
Από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

Πόσο διαφορετικό είναι το αυριανό ματς και πως πρέπει να το αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο;

«Στο Φάληρο ήμασταν καλοί, μας έλλειπε σε συγκεκριμένες ενέργειες η προσοχή. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Ποιοι παράγοντες θα κρίνουν το ματς;
«Πιστεύω ότι ένα ματς μπορεί να το επηρεάσει οτιδήποτε. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες έχουμε στην επίθεση».

Ηταν παρών και στα δύο διπλά του Ολυμπιακού στη Γαλλία. Θα είναι και στο τρίτο;

«Θα ήταν πολύ καλό να έρθει μια νίκη κυρίως τώρα γιατί θα πάμε στους “16”. Αυτό θα προσπαθήσουμε, απέναντι στην Παρί που είναι πρώτη».

Μετά από 2,5 από την πρεμιέρα τι είναι αυτό που έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός;

«Αυτό ήταν το πρώτο ματς και ήμασταν φρέσκοι στην συμπεριφορά και δεν είχαμε εμπεδώσει αυτά που ήθελε ο προπονητής. Τώρα έχουμε δέσει ως ομάδα, αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλό δρόμο και μπορούμε να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο:

«Δεν είναι έκπληξη η παρουσία τους, η υποστήριξή τους είναι σημαντική παντού και στς καλές και στις κακές μέρες. Η καλή απόδοση η δική μας και ένα καλό αποτέλεσμα είναι αυτά που θα τους δώσουν χαρά και για αυτό θα προσπαθήσουμε».
imewrisia.gr