web stats

20.11.13

Γκολ και φύγαμε...για Που;


Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι. Αν καταφέρεις και βρεις τα λεφτά να πας στη Βραζιλία το καλοκαίρι και αν τη γλυτώσεις εκεί και δεν σε κλέψουν, θα περάσεις καλά, γιατί θα είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου σε ένα τόπο, όπου ξέρουν να γλεντούν και να αγαπούν τη μπάλα.


Θα υπάρχουν και αντιδράσεις και ψιλομπάχαλα (πορείες κ.λπ), αλλά όταν βγουν οι ομάδες στα βραζιλιάνικα γήπεδα, όλοι θα σταματήσουν και θα χαζεύουν...! θα έχει και caipirinha και παραλίες και τα συναφή. Ωραίες γυναίκες δεν έχει...αυτό είναι ένας μύθος, είναι και αυτή η προφορά της portuguese που σε ξενερώνει.

Για την ομάδα τώρα, άσε να τα πούνε ειδικοί. Για τους Ελλαδίτες παίκτες να μια ευκαιρία να γλυτώσουν από τη μιζέρια των υπανάπτυκτων δυσλεκτικών παραγόντων και των διεφθαρμένων δομών ενός αμιγώς τζογαδόρικου πρωταθλήματος, ένα καλό ημίχρονο στη Βραζιλία και πακετάρεις για Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία ακόμα και Τουρκία! Για τους ήδη ξενιτεμένους, εδώ είναι η ευκαιρία για ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Εμείς θα φάμε πίτσες στα μπαλκόνια. Θα ξεχαστούμε και λίγο, μπορεί και να είμαστε σε καμιά προεκλογική ή μετεκλογική δίνη! Από σημαίες και ιαχές χορτασμένοι είμαστε, μην το παρακάνουμε και το ξεφτιλίσουμε. Στο μουντιάλ γίνεται ο μεγαλύτερος διαφημιστικός τζίρος παγκοσμίως, ξεπερνά και τις ολυμπιάδες, να μη μας διαφεύγουν αυτά.
Οπότε ξαναγυρνάμε στο ταξίδι. Μακριά από την καταθλιπτική-ψυχαναγκαστική προτεσταντίζουσα Ευρώπη και μόνο η προοπτική του ενθουσιαστικού λατινικού προορισμού, ακόμα και ως φαντασίωση, δίνει άλλο νόημα στο ποδοσφαιρικό πανηγύρι.
Ελάτε παικταράδες μου..! να ξεχαστούμε λίγο...!
Λένε ότι αυτό θα ακουστεί στη τελετή έναρξης του μουντιάλ
- See more at: http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.kosmos&id=1138#sthash.688JYhJ3.dpuf