web stats

21.10.13

Στην Αθήνα οι «μαραθωνοδρόμοι» σχολικοί φύλακες

φωτ.αρχείου
Ολοκληρώνοντας την πορεία που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη στις 28 Σεπτεμβρίου με σύνθημα «Μαραθώνιος Πρωτογενούς Πλεονάσματος, Ανεργίας, Ανέχειας, Εξαθλίωσης», οι σχολικοί φύλακες
φτάνουν σήμερα στο Μαραθώνα και αύριο θα βρεθούν στην πλατεία Συντάγματος. Η ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη της να πλαισιώσουν την πορεία από το Μαραθώνα στην Αθήνα όπου διοργανώνεται συγκέντρωση υποδοχής, την Τρίτη, στις 12.30 στο Σύνταγμα. Παναττική στάση εργασίας 10πμ - 1 μμ της ΠΟΕ - ΟΤΑ.
φωτ.αρχείου
Στην ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κάνει λόγο για μια πορεία που ανέδειξε τη συνολική αντίθεση όλων των εργαζομένων του Δημόσιου και  Ιδιωτικού Τομέα, των ανέργων και της κοινωνίας απέναντι στη μνημονιακή πολιτική, που καταργεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων και οδηγεί την κοινωνία στην πλήρη εξαθλίωση. 
Τονίζει ότι το στοίχημα για όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου και για το συνδικαλιστικό τους κίνημα είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος και να επαναπροσληφθούν όσοι απολυθούν με τους μνημονιακούς Νόμους της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας και καλεί τα μέλη της να στηρίξουν τη συγκέντρωση υποδοχής των σχολικών φυλάκων στο Σύνταγμα.
enet.gr