web stats

22.10.13

Τέρμα πια τα ψέματα, ήρθε η ώρα της Αλήθειας - του Δημήτρη Σκλία

Η Υποκρισία της συγκυβέρνησης δεν έχει όρια…
Κάποιο λαγωνικό  της συγκυβέρνησης πιθανότατα σε συνεργασία με ειδικούς επικοινωνιολόγους της κ. Μέρκελ , συνέλαβε την εξής παμπόνηρη ιδέα:

Αφού Ο Σύριζα είναι αντιμνημονιακός ,  γιατί να μην ρίξουμε στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων και να αρχίσουμε τώρα  να εμφανιζόμαστε κι’ έμείς  ως άκρως αντιμνημονιακοί; 


Και τι θα γίνει με την τρόικα και τους δανειστές μας ? θα θυμώσουν !

Θα έρθουμε  σε επαφή μαζί τους και θα  τους  αναφέρουμε  ότι όλα αυτά τα αντιμνημονιακά που θα λέμε από δω και εις το εξής,  θα είναι μόνο για το θεαθήναι.  Επιπλέον θα τους διαβεβαιώσαμε ότι σκοπός μας είναι  (έστω και τώρα)  να πείσουμε με αληθοφανή   ψέματα τους έλληνες ψηφοφόρους  ότι και εμείς είμαστε εναντίον του μνημονίου, άρα δεν θα έχουν πλέον λόγο να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μόλις θα τα ακούσουν  αυτά οι εταίροι, σίγουρα Θα μας δώσουν  αμέσως το OK αφού ΔΕΝ θέλουν ούτε καν να ακούν τις λέξεις Σύριζα και σοσιαλισμό.

Έτσι το σχέδιο, ήδη εδώ και μερικές μέρες, έχει μπει σε απόλυτη εφαρμογή.

Ακούμε καθημερινά στα Media  τον Κ. Σαμαρά να μας δίνει τον λόγο του και να κόπτεται ότι δεν πρόκειται να πάρουν ΝΕΑ μέτρα, την στιγμή που στη βουλή περνάνε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου(εντός μιας νυκτός)  ότι ακριβώς τους διατάσσουν οι εταίροι.

Εντελώς ξαφνικά,  τώρα θυμήθηκε ο κ. Σαμαράς και οι συνεταίροι του τις κόκκινες γραμμές και ότι ο λαός έχει φτάσει στα όρια της αντοχής του, ΟΜΩΣ αντίθετα από ότι πιστεύει ο κ. Σαμαράς  οι αυλικοί του και οι συγκυβερνήτες  του με τον τον κ. Βενιζέλο , ο Λαός δεν ξεχνά ,ούτε για ένα λεπτό, ότι αυτοί οι ίδιοι είναι με τις υπογραφές τους  και τα ψεύδη τους που οδήγησαν τους Έλληνες και την Ελλάδα στην απόλυτη εξαθλίωση και οικονομική καταστροφή!

Όσο για τον κ.Σαμαρά, έχει πει τόσα ψέματα στον Ελληνικό λαό από πέρσι τον Μάιο (προεκλογικά) έως και σήμερα, που ούτε καν οι συνεργάτες του δεν τον πιστεύουν.

Τέρμα πια τα ψέματα,  ήρθε η ώρα της Αλήθειας. Είστε υπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελληνικής  κοινωνίας και πρέπει μόνοι σας να ζητήσετε  την παραδειγματική τιμωρία σας, διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι  η μέρα που θα πληρώσετε πολύ ακριβά για τα εγκλήματα που διαπράξατε δεν είναι μακριά!
Σκλίας Δημήτρης