web stats

28.8.13

«Γελωτοποιός, καρνάβαλος και ψυχοπαθής ο Γεωργιάδης» γράφει στο facebook ο Στ. Παναγούλης

«Γελωτοποιός, καρνάβαλος και ψυχοπαθής ο Γεωργιάδης» γράφει στο facebook ο Στ. Παναγούλης
Ο Στάθης Παναγούλης (δεξιά) με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον βουλευτή μετά τα όσα απαξιωτικά έγραψε στο facebook
Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ γεννιέται μετά τους πρωτοφανείς απαξιωτικούς
χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στάθης Παναγούλης για να σχολιάσει την περίφημη δήλωση του υπ. Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη που απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Πολυκλινικής Αθήνας είχε πει: «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».

Γνωστός από το παρελθόν για το ακραίο ύφος του ο Στάθης Παναγούλης στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook χαρακτήρισε τον Αδωνη Γεωργιάδη «καρνάβαλο», «γελωτοποιό» και «ψυχοπαθή». Επίσης, ανάρτησε φωτογραφία παρομοιάζοντας το κεφάλι του υπουργού Υγείας με κονσέρβα με βερίκοκα.

Εγραψε ο Στάθης Παναγούλης: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη και σημείωσε ότι «προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα».

Στο ίδιο κανάλι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι είπε «αυτά που λέει ο κόσμος» και χαρακτήρισε κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη. Σημείωσε, δε, ότι ο υπουργός Υγείας «έχει τρελάνει τον κόσμο και απειλεί με απολύσεις».

Σε ό,τι αφορά τα περί διαγραφής του, ο κ. Παναγούλης σχολίασε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη για να με διαγράψει».
tanea.gr