web stats

29.7.13

Οι ψεύτικες κοινωνικές ευαισθησίες της δημοτικής αρχής.



Την πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού σήμερα Δευτέρα 29/7/2013(σχεδόν καύσωνας),  ήρθαν από τον Δήμο να μου κόψουν το νερό! Το ίδιο έχει συμβεί και σε πολλές ακόμα οικογένειες!

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι όλοι οι Δημότες πρέπει να είναι συνεπείς με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο. Όμως αυτό συμβαίνει όταν οι οικονομικές συνθήκες του κράτους είναι φυσιολογικές και βέβαια εξυπακούεται ότι ο Δημότης  δεν είναι άνεργος, διότι αν είναι άνεργος, είναι αυτονόητο, ότι δεν έχει να πληρώσει.

Είμαι κι εγώ αυτή την δύσκολη περίοδο άνεργος όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι  στη χώρα μας, γι’ αυτό θεωρώ την πράξη αυτή, της σημερινής δημοτικής αρχής, άδικη και βάρβαρη προς τον άνεργο πληθυσμό του Δήμου μας.  

Η δημοτική αρχή δείχνει με αυτό τον τρόπο έμπρακτα, ότι όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να προστατέψει τους άνεργους και αδύναμους δημότες μας,  από την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση, άλλα κάνει το παν, να τους βουλιάξει ακόμα πιο βαθιά.

Και κάτι ακόμα, η διακοπή νερού στις οικίες των δημοτών γίνεται την ίδια στιγμή που πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του δήμου μας, χρεωστάνε για την παροχή νερού στις επιχειρήσεις τους , εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Δήμο!
Ίσως ζηλέψανε τις μνημονιακές κυβερνήσεις που πάντα χτυπάνε αλύπητα τον μικρό και ΠΟΤΕ τον ΜΕΓΑΛΟ.
Σας αξίζει ένα μεγάλο “ΜΠΡΑΒΟ” για τις βάρβαρες πράξεις σας!
Δημήτρης