web stats

27.5.13

ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς υπάρχει αντίσταση στις αθλιότητες των νεοναζί

Επίθεση στη ΝΔ για το αντιρατιστικό
“Οι προκλήσεις του νεοναζιστικού υποκόσμου πληθαίνουν” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του
με αφορμή τις τελευταίες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής αλλά σημειώνει ότι το σημαντικό είναι ότι “συναντούν παντού αντιστάσεις”.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στις “γνωστές αθλιότητες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και του προέδρου του στο Πήλιο και τα Τρίκαλα, τα επεισόδια σε εκδήλωση στην Αστόρια, την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Νέο Ηράκλειο” καθώς επίσης και στην κινητοποίηση που ματαίωσε “το συσσίτιο νεοναζιστικής ελεημοσύνης” στα Χανιά αλλά και την αντιφασιστική διαδήλωση στα Τρίκαλα.
Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι “η ηγεσία της ΝΔ έχει επιδοθεί στην οικοδόμηση του δικού της άκρου, συγκλίνοντας επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά”.
Ειδικά για τον ΓΓ της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο τον αποκαλεί ενθουσιώδη θαυμαστή της σπαρτιατικής «Κρυπτείας» και ότι και άλλα στελέχη της κυβέρνησης “σήμερα οικοδομούν συστηματικά το «εθνικό τόξο» από κοινού με τη Χρυσή Αυγή”.
"Για το σκοπό αυτό, εξάλλου, επιδιώκουν την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, πιθανή εφαρμογή του οποίου θα υποχρέωνε ακόμα και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να λογοδοτήσουν", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.