web stats

9.1.13

ΣΑΜΑΡΑΣ «θα τα καταφέρουμε» από Σκλίας



Η σημερινή οικονομική κατάσταση, για τις περισσότερες οικογένειες , έχει φτάσει κυριολεκτικά στο απροχώρητο.
Έχει οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε απόλυτο αδιέξοδο και πολλοί άνθρωποι  δεν έχουν χρήματα ούτε για την διατροφή τους. Η πείνα χτυπάει την πόρτα καθημερινά σε όλο και περισσότερες οικογένειες και πολλά παιδάκια πάνε στο σχολείο σχεδόν νηστικά και λόγω πείνας λιποθυμούν. Είναι προφανές ότι αν συνεχίσει έτσι αυτή η κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ελληνικός λαός λόγω του υποσιτισμού θα λιγοστέψει κατά πολύ. Τι θέλουν τελικά, να μας αφανίσουν ;


Την στιγμή που όλα αυτά διαδραματίζονται ο πρωθυπουργός στέλνει Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα λέγοντας ότι είναι σίγουρος ότι « Εμείς οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε» Λίγο σεβασμό να είχε προς τους  Έλληνες πολίτες δεν θα έστελνε ποτέ αυτό το υποκριτικό και ψεύτικο μήνυμα , εκτός αν ζει σε άλλο πλανήτη και δεν το έχει αντιληφθεί!

Ο Σαμαράς δεν μας εξήγησε ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες που θα τα καταφέρουν.  Οι όμοιοί του που έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό  και ζουν μέσα στη χλιδή ή αυτά τα εκατομμύρια Έλληνες που ζουν μέσα στο κρύο, στην πείνα και στην ανεργία χωρίς να έχουν ούτε ένα ευρώ για να πάρουν  τρόφιμα για την οικογένειά τους.

Ελπίζω να μην ξαναβρεθούν - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ -   Έλληνες  που θα ξαναψηφίσουν  αυτούς τους προδότες του Ελληνικού Λαού.  Καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες συμφωνούν ότι όλοι οι βουλευτές οι οποίοι υπέγραψαν με το πρώτο, δεύτερο και τρίτο μνημόνιο την ολική καταστροφή του Ελληνικού Λαού πρέπει το συντομότερο να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης  προδοσίας για να πληρώσουν για τα κακουργήματα που συνεχίζουν να διαπράττουν και να μην τους δοθεί  ποτέ ξανά η παραμικρή ευκαιρία να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε και όχι με τα κούφια λόγια και τις ψεύτικες ευχές του Αντώνη Σαμαρά.

άρθρο του Δημήτρη Σκλία