web stats

11.12.12

Η ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012


Η ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

Το ταξίδι στη μαγική Νεραϊδοχώρα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ξεκίνησε το Σάββατο, 08/12/2012, από την είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, καταλήγοντας στο παραλιακό πάρκο Ειρήνης για την Τελετή Έναρξης.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η Φιλαρμονική Λουτρακίου και οι Μαζορέτες της, υποδέχθηκαν με την αντίστοιχη διάθεση και παρουσία, επισκέπτες και κατοίκους, ταξιδεύοντάς τους με το τρενάκι της Νεραϊδοχώρας, έως τις πύλες ενός ζωντανού παραμυθιού!


Πιστός στο ραντεβού του, ο Άγιος Βασίλης, έφτασε στην είσοδο της Νεραίδοχώρας πάνω στην πιο γραφική άμαξα, σήμα κατατεθέν της περιοχής εδώ και χρόνια, στολισμένη στο ανάλογο εορταστικό ύφος, δίνοντας μια πιο παραδοσιακή νότα.
Με οικοδεσπότες της Τελετής Έναρξης, την κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον κύριο Θέμη Γεωργαντά, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Κώστας Λογοθέτης, υποδέχθηκε επίσημα τα Χριστούγεννα με μια διαφορετική συντροφιά φέτος:

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Δήμου φωταγωγήθηκε, με επίτιμο καλεσμένο, τον κύριο Τσαντίλα, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κορινθίας, στους οποίους αφιερώθηκε αυτό το χωριό, με ομπρέλα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων  και την παρουσία κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων του Δήμου μέσα από την εθελοντική συμμετοχή τους στους οικίσκους, οι οποίοι τίμησαν την κοινωνική διάσταση της Νεραϊδοχώρας, πέρα από προορισμό ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.
Στο παραλιακό πάρκο Ειρήνης, ήχησαν αμέτρητα παιδικά γέλια, χαρίζοντας του ξανά την παλιά του αίγλη, αναβιώνοντας ευτυχισμένες στιγμές για τους παλιότερους και χαρίζοντας αξέχαστες εμπειρίες στους νεότερους, με κύριο πρωταγωνιστή το Παγοδρόμιο της Νεραϊδοχώρας αλλά και τις Νεραϊδες της φυσικά, οι οποίες υποδέχθηκαν όλα τα παιδιά!
Η κεφάτη συναυλία της Shaya, στην κατάλληλα εξοπλισμένη εξέδρα της Νεραϊδοχώρας, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουν, δίνοντας τη σκυτάλη σε DJs οι οποίοι κράτησαν τη διάθεση μας, απόλυτα εναρμονισμένη στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η προσέλευση του κόσμου και η διάθεση των παιδιών, δικαίωσε διοργανωτές, συντελεστές, συμμετέχοντες, εθελοντές και επισκέπτες, δίνοντας μας την υπόσχεση, ότι η Νεραίδοχώρα θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον έως και τις 12 Ιανουαρίου!

Τέλος, ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, θέλει να ευχαριστήσει τη Φιλαρμονική Λουτρακίου και τις Μαζορέτες της για την άψογη παρουσία τους, τον κ. Σακελαρίου για την παροχή της άμαξας καθώς και το Ανθοπωλείο Ανθόραμα για το στολισμό της, οι οποίοι με την εθελοντική τους παρουσία και υποστήριξη, έκαναν ακόμη πιο όμορφη την Τελετή Έναρξης της Νεραϊδοχώρας.