web stats

12.7.12

Οι Ιαματικές πηγές Λουτρακίου αναβλύζουν


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο κτίριο της  πρώην Κρατικής Ιαματικής πηγής και νυν Δημοτικής Ιαματικής πηγής Λουτρακίου, πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο πολλές και σημαντικές εργασίες συντήρησης και αναστήλωσης. Οι εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία και το ιστορικό κτίριο ξαναβρήκε την παλιά του αίγλη και την αστραφτερή του ομορφιά.
Οι Ιαματικές πηγές αναβλύζουν από πολλά σημεία της παραλιακής περιοχής σε έκταση περίπου 750 μέτρων. Πρόκειται για φυσικές πηγές, στους πρόποδες των Γερανείων, που αναβλύζουν από μεγάλο βάθος εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Το ιαματικό νερό Λουτρακίου είναι ολιγομεταλλικό, ελαφρύ, και ευχάριστο στη γεύση με μοναδικές ιαματικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Ήδη αρκετοί Δημότες αλλά και τουρίστες, επισκέπτονται τις πηγές καθημερινά  και απολαμβάνουν όχι μόνο την ομορφιά του αλλά και το φυσικό ιαματικό νερό της πηγής που αναβλύζει μπροστά στα μάτια τους.

Η Δημοτική Ιαματική πηγή Λουτρακίου είναι ανοιχτή καθημερινά και προσφέρει το πολύτιμο Ιαματικό νερό δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες.

Ώρες Λειτουργίας:
Πρωί:                 9:00 έως 15:00
Απόγευμα:       17:00 έως  21:00
Κυριακή:           κλειστά

Σημείωση:  Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, και ώρα 21.00
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ