web stats

21.6.12

Spa - τιμή έκπληξη!

Συνεχίζονται οι απίθανες προσφορές στο Loutraki Thermal Spa! Απολαύστε ΤΩΡΑ μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς σε τιμή έκπληξη!

Συνεχιζονται οι απιθανες προσφορες στο Loutraki Thermal Spa! Απολαυστε ΤΩΡΑ μοναδικες υπηρεσιες ομορφιας σε τιμη εκπληξη!
Μη περιμένετε άλλο! Χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση και τη φροντίδα που του αξίζει!Εμπιστευτείτε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που σας προσφέρει το  Loutraki Thermal Spa και φέρτε την ανανέωση... μέσα σας στις πιο ελκυστικές τιμές
Αύρα Αιγαίου...
Το πρόγραμμα Υγείας και Ευεξίας περιλαμβάνει Υδρομασάζ στην Πισίνα με   υποβρύχια Jet Υδρομαλάξεων, Ρεφλεξολογία, Καταρράκτες Ιαματικού Νερού για τον αυχένα, την πλάτη, τα χέρια, τους ώμους και ρεύμα αντίθετης Κολύμβησης με το Φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου. Επίσης, περιλαμβάνει Μασάζ για όλο το Σώμα (full Body Massage) με extra ενυδατική κρέμα με δροσερά αρώματα του καλοκαιριού εμπλουτισμένη με έλαια και φυτικά εκχυλίσματα που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος. Εξασφαλίστε ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας που θα αφήσει το δέρμα απαλό, δροσερό, με υπέροχο άρωμα και μεταξένια υφή.
Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη κρέμα ανάμεσα στα αρώματα της καρύδας, του περγαμόντο και του σταφυλιού!
Διάρκεια προγράμματος: 60 λεπτά
Τιμή: €26
Η προσφορά ισχύει από 16 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2012 και σ' αυτή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι.





apo trαvelstyle.gr