web stats

21.5.12

Θεούς και δαίμονες


Τα δύο παραδοσιακά κόμματα (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ ) βάλανε Θεούς  και Δαίμονες και συνωμότησαν με  όλες τις συντηρητικές και δεξιές δυνάμεις της Ευρώπης  για να υποχρεώσουνε το ΣΥΡΙΖΑ με το ζόρι να συμφωνήσει μαζί τους για σχηματισμό κυβέρνησης, με μοναδικό στόχο τον εξευτελισμό και την τελική εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως το χατίρι δεν τους έγινε, αφού  Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε αμετακίνητος στις προεκλογικές του θέσεις , ότι Δεν πρόκειται να κάνει συνεργασία με τα δύο αυτά κόμματα (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ ) που δεν είχαν το σθένος να πούνε ούτε καν ένα ΟΧΙ στις υπερδυνάμεις της Ευρωπαϊκής Δυναστείας(Γερμανία, Γαλλία) .  Τόση μεγάλη ήταν η μανία και η ιδιοτέλειά τους  να διαλύσουν το μόνο γνήσιο κόμμα στην Ελλάδα,  που δεν δίστασαν ακόμα και να πουν χιλιάδες ψέματα για να πετύχουν το σκοπό τους,  που δεν είναι άλλος από το να εξυπηρετούν το κεφάλαιο και τον άκρατο φιλελευθερισμό και καπιταλισμό. Με τεράστια υποκρισία αλλά και τρομερή  πονηρία προσπάθησαν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι αυτοί είναι οι μόνοι νοικοκύρηδες που μπορούν να σώσουν τους Έλληνες από όλα τα δεινά (λες και δεν τους ξέρουμε)και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τυχοδιωκτικό και ανεύθυνο κόμμα.

Και τα λένε αυτά ποιοι ;  Αυτοί που υποταχτήκανε άνευ όρων στους ισχυρούς τις Ευρώπης, με αποτέλεσμα ο Ελληνικός Λαός να υποφέρει τα πάνδεινα σήμερα.
Αντί να είχαν  τουλάχιστον την ευαισθησία να εξαφανιστούν  από τη δημόσια ζωή της Χώρας για την μεγάλη  προδοσία που διαπράξανε, έχουν το θράσος όχι μόνο να εμφανίζονται  αλλά και να παριστάνουν ότι είναι οι μόνοι σωτήρες του Έθνους.

Λοιπόν κύριοι της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ,  σας πληροφορούμε  ότι δεν χρειαζόμαστε σωτήρες σαν και σας!!! Κανονικά ο Ελληνικός Λαός θα έπρεπε να σας είχε βάλει στο χρονοντούλαπο όχι της Ιστορίας αλλά της αδιαφορίας προς τον Ελληνικό Λαό!
 Δημήτρης Σκλίας