web stats

7.5.12

Δίκαιη η ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ


Με το εκλογικό ποσοστό που οι Έλληνες έδωσαν στην Αριστερά , έστειλαν ένα ηχηρό αντι-μνημονιακό μήνυμα όχι μόνο στην Ελλάδα και στους Ευρωπαίους εταίρους μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το μήνυμα είναι σαφές, ΔΕΝ θέλουμε πια τους επιστάτες της Ευρωπαϊκής ένωσης να μας εποπτεύουν με αυταρχισμό μέσα στην ίδια μας την Χώρα. Ο λαός δεν χρωστάει σε κανέναν. Δεν ήμασταν και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ αποικία κανενός. Ο Λαός μιλάει από μόνος του με την ψήφο του, και δεν σηκώνει κανένα αφεντικό δικτάτορα πάνω από το κεφάλι του.
Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού με την χθεσινή του ψήφο έδειξε ότι αυτό που θέλει σήμερα, είναι ένα κράτος κοινωνικής αλληλεγγύης, συνοχής και δικαιοσύνης και όχι το μπάχαλο του καπιταλισμού συστήματος που με τον άκρατο φιλελευθερισμό του έχει οδηγήσει πολλούς λαούς στην φτώχια και στην εξαθλίωση και από την άλλη μεριά τους τραπεζίτες και τους βιομήχανους να αυξάνουν όλο και περισσότερο τα κέρδη τους εις βάρος του φτωχού πολίτη.

Επί τέλους, μετά από πολλά χρόνια έρχεται η μεγάλη ελπίδα της δικαιοσύνης. Τη σημερινή ημέρα την περιμέναμε από το 1974!

Εύχομαι στο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στις δύσκολες αυτές συγκυρίες, να  είναι πάντα σταθερό στις απόψεις του και να καταφέρει να κάνει το κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει πραγματικότητα για ένα πολύ καλύτερο μέλλον του Ελληνικού Λαού που σίγουρα αξίζει!

Δημήτρης Σκλίας