web stats

3.5.12

ΠΑΙΔΙΚΟ: Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-2

Στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι μικροί

Πέρσι συναντήθηκαν στον τελικό και η ομάδα της Κορίνθου ήταν καλύτερη και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή.
Φέτος η τύχη έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον ημιτελικό της διοργάνωσης και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ήταν η σειρά των οράνιε να χαμογελάσουν.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη συμπλήρωση όμως του πρώτου 15λεπτου το παιχνίδι πήρε "φωτιά".
Στο 16ο λεπτό, ο Σουφρίλας μέσα στην περιοχή προσπάθησε να κρεμάσει τον Νικολόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας των οράνιε μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στο 17ο λεπτό, οι Δημάκης,Γιαννακούλης και Τσατσόπουλος έκρυψαν τη μπάλα με τον τελευταίο μέσα από την περιοχή να πλασάρει άουτ.
Στο 18ο λεπτό, ο Νικολόπουλος αναγκάστηκε να βγει εκτός περιοχής για να κόψει την τελευταία στιγμή τον Σοφό.
Στο 19ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος θα ελιχθεί από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, θα κάνει το γύρισμα αλλά το πλασέ του Σοφού θα βρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι των οράνιε και θα περάσει άουτ.
Στο 20ο λεπτό, ο Δημάκης μέσα στην περιοχή θα τροφοδοτήσει τον Τσατσόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Βύρλα και θα ανοίξει το σκορ.

Στο 21ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος μετά από εξαιρετική προσπάθεια θα τροφοδοτήσει τον Δημάκη αλλά ο Βύρλας θα αποκρούσει το κοντινό πλασέ του επιθετικού των οράνιε.

Στο 22ο λεπτό, ο Βύρλας θα εξουδετερώσει άλλο ένα κοντινό πλασέ του Τσατσόπουλου.

Στο 24ο λεπτό, ο Λόντρας θα κάνει ένα φάουλ και θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα διότι κλώτσησε τη μπάλα για καθυστέρηση.
Στο 29ο λεπτό, οι οράνιε θα βγουν στην αντεπίθεση με τον Τσατσόπουλο να βγάζει τη μπαλιά στο Δημάκη που από πλάγια θέση θα συγκλίνει προς την περιοχή, θα ξεπεράσει το εμπόδιο δύο αμυντικών, ο τρίτος αμυντικός που βρέθηκε στο δρόμο του (Μπαμπεδάκης) θα κάνει το τάκλιν αυτοθυσίας, η μπάλα θα κοντράρει στους δύο παίκτες θα πάρει ύψος και εκτός περιοχής ο επερχόμενος Γιαννακούλης με φοβερό μονοκόμματο σουτ θα στείλει τη μπάλα στο Γ της εστίας του Βύρλα για να κάνει το 2-0.
Στο 35ο λεπτό, οι οράνιε θα βγουν στην αντεπίθεση με τον Δημάκη που από το χώρο του κέντρου θα ξεκινήσει μια τρελή κούρσα , θα ξεπεράσει τρεις αντιπάλους θα μπει στην περιοχή αλλά ο Βύρλας στην κλειστή του γωνία θα αποκρούσει σωτήρια το δυνατό σουτ του επιθετικού των οράνιε.
Στο 38ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Σουφρίλα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Νικολόπουλου.
Στο 39ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος με εξαιρετική προσπάθεια θα ξεφύγει από το μαρκάρισμα των αντίπαλων αμυντικών θα μπει μέσα στην περιοχή αλλά θα καθυστερήσει με τρεις αμυντικούς να πέφτουν επάνω του και τον τερματοφύλακα Βύρλα να αποκρούει στην κλειστή του γωνία το πλασέ του επιθετικού των οράνιε.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 40ο λεπτό, ο Σουφρίλας θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη μπάλα από τον Νικολόπουλο μέσα στη μικρή περιοχή μετά από ένα γέμισμα από το χώρο του κέντρου. θα βρεθεί στο έδαφος, ο διαιτητής της συνάντησης ο οποίος ήταν πολύ μακριά από τη φάση θα δει σπρώξιμο του Κρίκα και θα καταλογίσει πέναλτι.
Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Κούρτογλου και παρά την προσπάθεια του Νικολόπουλου (απόκρουση αλλά η μπάλα κύλησε στα δίχτυα) θα ευστοχήσει για να μειώσει σε 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε τελείως με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες, τους οράνιε να αναζητούν ένα τρίτο γκολ και τους ποδοσφαιριστές της Κορίνθου παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο να μην εγκαταλείπουν τις προσπαθειές τους έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Στο 42ο λεπτό, ο Βύρλας μπλόκαρε το σουτ εκτός περιοχής του Τοπιντζή.
Στο 45ο λεπτό, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσατσόπουλου βρήκε στο τείχος και έφυγε εκατοστά κόρνερ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βύρλα.
Στο 46ο λεπτό, ο Βύρλας σταμάτησε αλλο ένα σουτ του Δημάκη εκτός περιοχής.
Στο 50ο λεπτό, ο Σουφρίλας από τη γραμμή του πλάγιου άουτ θα κάνει τη σέντρα, η μπάλα θα πάρει ύψος , θα προσγειωθεί πάνω στο οριζόντιο δοκάρι του Νικολόπουλου και θα κυλήσει μέσα στη μικρή περιοχή εκεί που ο Βουτσινάς θα απομακρύνει πριν δημιουργηθεί κίνδυνος.
Στο 57ο λεπτό, ο Κούρτογλου θα μπει από πλάγια μέσα στην περιοχή, θα πασάρει στον Βασιλείου που θα κάνει το δυνατό διαγώνιο σουτ με τον Νικολόπουλο να πέφτει στη γωνία του να αποκρούει με το ένα χέρι και τον Σπηλιώτη να διώχνει μακριά.
Στο 65ο λεπτό, ο Κούρτογλου με μακρινό φάουλ θα φέρει τη μπάλα μεσα στην περιοχή αλλά ο Νικολόπουλος στο δεύτερο δοκάρι θα διώξει σε κόρνερ.
Στο 71ο λεπτό, ο Δημάκης εκτός περιοχής θα γυρίσει ιδανικά από το αντίπαλό του και θα εξαπολύσει ένα κεραυνό με τον Βύρλα να σηκώνεται στο Γ της εστίας του και να αποκρούει ακόμη πιο εντυπωσιακά.
Στο 75ο λεπτό,μετά από αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Κούρτογλου,ο Κρίκας με τάκλιν πρόλαβε τη τελευταία στιγμή το πλασέ του Λάσκα από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 76ο λεπτό, ο Δημάκης από πλάγια έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Τσατσόπουλος έστρωσε στον επερχόμενο Καλλά που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (80ο), ο Δημάκης έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μπαμπεδάκης με αυτοθυσία έπεσε πάνω στη μπάλα και χρησιμοποιώντας - και τα χέρια του- απέκρουσε, ο Δημάκης έβγαλε τη μπάλα στην κορυφή της μεγάλης περιοχής στον Τσατσόπουλο ο οποίος με τον ώμο του έστρωσε τη μπάλα και κεραυνοβόλησε τον Βύρλα με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο διαιτητής της συνάντησης είδε ...χέρι στην προσπάθεια του Τσατσόπουλου και τον απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα.
Η αποβολή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τον πάγκο των οράνιε όσο και από τον πάγκο της ομάδας της Κορίνθου (για προηγούμενα σφυρίγματα).
Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων (88ο λεπτό) ο Παππάς με κοντινή προβολή μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νικολόπουλου μείωσε σε 3-2 για την ομάδα της Κορίνθου αλλά χρόνος δεν υπήρχε πια και το παιχνίδι έληξε στο 90ο λεπτό.
Σπουδαία η εμφάνιση των δύο ομάδων και θα αδικούσαμε πολλά παιδιά αν μιλούσαμε για διακριθέντες.
Τραγική, εκτός τόπου και χρόνου η διαιτησία του κ. Πάγκα οποίος σφύριξε χωρίς να έχει καμία συναίσθηση του παιχνιδιού και ευτυχώς που οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είναι φίλοι. Και θα παραμείνουν φίλοι για πολύ καιρό μέσα από τέτοιες δοκιμασίες.
ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Ε/Γ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Ε/Γ
1
Νικολόπουλος Δ.
1997
Βύρλας
1996
2
Βουτσινάς Ι.
1997
Σουφρίλας
1996
3
Γκεζερλής Γ.
1997
Δρόσος
1996
4
Κρίκας Γρ.
1995
Μπαμπεδάκης
1996
5
Γιαννακούλης Θ.
1996
Kollani Ledio
1996
6
Ανδρεατίδης Π.
1995
Παππάς
1996
7
Speci Anxelo
1997
Λάσκας
1997
8
Τοπιντζής Β.
1997
Παπαδόπουλος
1995
9
Δημάκης Στ.
1997
Σοφός
1996
10
Τσατσόπουλος Δ.
1996
Κούρτογλου
1996
11
Καλλάς θ.
1996
Λόντρας
1995
12
Σιώκος Χρ.
1997
Στελέτος
1995
13
Βάσσης Αν.
1998
Οικονόμου
1995
14
Τσίρτσης Σπ.
1997
Βασιλείου
1996
15
Μέριανος Π.
1996
Γκιώνης
1997
16
Μαγδαλίδης Β.
1997
Νικολόπουλος
1997
17
Σπηλιώτης Ηλ.
1998
Μιχαλούρος
1997
18
Παντουβάκης Σπ.
1995
Μακρής
1997
ΑΛΛΑΓΕΣ
50
Γκεζερλής - Σπηλιώτης
50
Σοφός - Βασιλείου
61
Τοπιντζής - Τσίρτσης
66
Kollani - Οικονόμου
79
Κρίκας - Παντουβάκης
66
Παπαδόπουλος - Στελέτος
84
Γιαννακούλης - Σιώκος
73
Δρόσος - Μιχαλούρος
85
Δημάκης - Βάσσης
ΣΚΟΡΕΡΣ
20
Τσατσόπουλος
41
Κούρτογλου (πεν.)
29
Γιαννακούλης
88
Παππάς
76
Καλλάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ
25
Κρίκας
14
Λόντρας
40
Καλλάς
21
Κούρτογλου
50
Τσατσόπουλος
27
Λάσκας
60
Σπηλιώτης
62
Παπαδόπουλος
63
Γιαννακούλης
78
Σουφρίλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ
81
Τσατσόπουλος
24
Λόντρας
* Οι αγώνες του Παιδικού Πρωταθλήματος διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 40 λεπτών.