web stats

28.11.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «RODELINDA»


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΡΟΚ ΟΠΕΡΑ
«RODELINDA» ΤΟΥ  Handel
ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«The Met: Live in HD»



Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με τη συγκλονιστική μπαρόκ όπερα του George Frideric Handel «Rodelinda» με την βραβευμένη με Grammy διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνο Renee Fleming που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 3 Δεκεμβρίου και  ώρα 19:30 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.


Συγκλονιστική στην πρεμιέρα της όπερας του George Frideric Handel το 2004 στη Metropolitan Opera, η Renee Fleming επιστρέφει στο «The Met: Live in HD» με έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους της καριέρας της, τον ρόλο της Rodelinda, σε σκηνοθεσία του Stephen Wadsworth. Θα την απολαύσουμε να ερμηνεύει κάποιες από τις πιο όμορφες άριες του ρεπερτορίου της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Renee Fleming έχει πρωταγωνιστήσει σε 200 παραστάσεις από 21 διαφορετικές όπερες, στη Metropolitan Opera, σε μια ευρεία ποικιλία ειδών ρεπερτορίου. Ο ρόλος της Rodelinda είναι ο μοναδικός ρόλος του είδους μπαρόκ που έχει ερμηνεύσει.

Στο πλευρό της η Stephanie Blythe και ο κόντρα-τενόρος Andreas Scholl. Διευθύνει ο Harry Bicket, εξειδικευμένος στο ρεπερτόριο Μπαρόκ. Το Λιμπρέτο είναι του Nicola Haym.

Η παράσταση έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Για τη συγκεκριμένη παράσταση η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.