web stats

27.11.11

Τα παιδιά και όλοι η μαθητές στην Ελλάδα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

D. Education English

ΑΓΓΛΙΚΑ D. Education
 Λουτράκι τηλ. 27440 61123
Τα παιδιά  και όλοι η μαθητές στην Ελλάδα
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.
γιατί ?
Τα παιδιά σήμερα αρχίζουν την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας  σε όλα τα  σχολεία από ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ έως την ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ!
Αυτό σημαίνει ότι κάνουν μαθήματα Αγγλικών μέσα στην τάξη  με ένα καθηγητή η καθηγήτρια Αγγλικών να τους διδάσκει επί 11 ολόκληρα χρόνια.
Ορισμένοι σκέπτονται – Αν περιμένουμε από το Δημόσιο σωθήκαμε!
Όμως τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει, οι περισσότεροι καθηγητές προσπαθούν  να κάνουν τη δουλειά τους σωστά ΑΛΛΑ και τα παιδιά πρέπει να προσέχουν στο μάθημα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, εμείς που έχουμε τριάντα χρόνια πείρα διδασκαλίας  Δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο Ηλεκτρονικό πρόγραμμα Αγγλικών THE WINDOWS ENGLISH PACKALL που περιέχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ από την πρώτη έως το Proficiency με πάνω από 600 μαθήματα τα οποία περιέχουν όλες τις τάξεις ξεχωριστά και πάνω από 30 χιλιάδες ασκήσεις για πρακτική εξάσκηση με τον υπολογιστή σας στο σπίτι. Το πρόγραμμά μας δεν έχει καμία σχέση με τις μεθόδους Αγγλικών άνευ διδασκάλου διότι περιέχει , ΟΛΑ τα μέρη της Αγγλικής γλώσσας, Ανάγνωση κειμένων, ακουστικές ασκήσεις,  γραμματικές και συντακτικές ασκήσεις  και εκατοντάδες εκθέσεις με ειδικές ασκήσεις. Επίσης 2 λεξικά με 600.000 λέξεις.
 ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ:
Αν το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ  προσέχει στο μάθημα ΑΓΓΛΙΚΩΝ στο σχολείο και ΕΣΕΙΣ -ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ- έχετε εγκαταστήσει   το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα ‘THE WINDOWS ENGLISH PACKALL στον προσωπικό σας υπολογιστή στο σπίτι τότε:
 Αν το παιδί σας , μισή ώρα την ημέρα  στο σπίτι με τον υπολογιστή σας, κάνει πρακτική εξάσκηση με το πρόγραμμά μας  ανάλογα με αυτά που έχει μάθει στο σχολείο, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο θα μάθει την γλώσσα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αλλά και θα αποκτήσει με ευκολία όλα τα επίσημα σπιλώματα που θα χρειαστεί.
 Με αυτό τον τρόπο έχετε δύο θετικά αποτελέσματα ταυτόχρονα.
1. Το παιδί σας δεν σπαταλάει χρόνο για να τρέχει στα φροντιστήρια
2. Για να ολοκληρώσει το παιδί σας τα Αγγλικά σε οπουδήποτε φροντιστήριο χρειάζεται να φοιτήσει 8 έως 10 χρόνια και εσείς οι γονείς να πληρώσετε από 5000 έως 7000 ευρώ δίδακτρα, φυσικά είναι τα διπλά αν έχετε ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ που  τώρα με τις εκπτώσεις κοστίζει συνολικά ΜΟΝΟ 140 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ γλυτώνετε όχι μόνο πολλά χρήματα και πολύτιμο χρόνο για το παιδί σας αλλά και είναι σίγουρο ότι το παιδί θα μάθει την Αγγλική γλώσσα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Για του λόγου το αληθές επισκεφτείτε την σελίδα μας www.agglika1.com  κατεβάστε το Demo του ‘THE WINDOWS ENGLISH PACK ALL’ και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμαι.
Σημείωση: Το πρόγραμμά μας είναι κατάλληλο και για όλους τους ενήλικες.
download demo - Τιμές & παραγγελίες