web stats

25.8.11

αθλητικά

  • Λιόν, Άρσεναλ, Βιτόρια Πλζεν, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Μπενφίκα είναι οι ομάδες που πήραν τη Τετάρτη τα τελευταία εισιτήρια από τα πλέι-οφ για τους ομίλους του Champions League και θα μπουν την Πέμπτη (18:45) στην κληρωτίδα της UEFA για τη σύσταση των γκρουπ της επόμενης φάσης. Τα αποτελέσματα: Ουντινέζε-Αρσεναλ 1-2, Μπενφίκα-Τβέντε 3-1, Βιτόρια Πλζεν-Κοπεγχάγη 2-1, Στουρμ Γκρατς-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-2. Οι 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.
  • Μετά τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ επιβεβαιώνει ότι δεν ενημερώθηκε για την ανακοίνωση με την οποία η Σούπερ Λιγκ ζητά την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος. Μια κατάσταση-μπάχαλο, που δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο και έρχεται ως συνέχεια όλων όσα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι. «Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.
  • Την επιβεβαίωση ότι δεν υπήρξε ενημέρωση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ για την ανακοίνωση που αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος καταγγέλει ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζοντας παράλληλα αυθαίρετη την πρόθρση της διοργανώτριας αρχής για άμεση έναρξη του πρωταθλήματος, διαχωρίζοντας τη θέση του.