web stats

28.7.11

Η κρίση φέρνει ευκαιρίες.

Η κρίση φέρνει ευκαιρίες. Ειδικά αυτή της μητρότητας, που χτύπησε κατακούτελα τους πάλαι ποτέ Αρχαγγέλους της Victoria’s Secret (Gisele Bundchen, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio) -οι οποίες από μοντέλα έγιναν MILF- οδηγώντας σε μια εσπευσμένη αλλαγή φρουράς. Σημαιοφόρος της νέας εποχής ένα 23χρονο βλαχάκι (σ.σ. μεγάλωσε σε μια γιγάντια φάρμα γεμάτη αγελάδες και πρόβατα) από την Νότια Αφρική που ανακαλύφθηκε όταν ήταν 15 ετών σε μια υπαίθρια αγορά στο Durban (την επαρχία των Ζουλού), με την scouter να δηλώνει μετά ΄΄Ήταν σαν να βλέπω ένα αγέρωχο flamingo να περνάει από μπροστά μου. Ο τρόπος που περπατούσε ήταν αρκετός για μένα΄΄.

Ένα μήνα αργότερα μπήκε για πρώτη φορά στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο ΄΄Δεν είχα ξαναμπει ποτέ σε αεροπλάνο, ούτε σε μετρό. Μέχρι τότε είχα μεγαλώσει στην φάρμα και μετά εσωτερική σε σχολείο θηλεών. Πάντοτε ήμουν πολύ αδύνατη, με σιδεράκια, οπότε ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορώ να γίνω μοντέλο. Εγώ ήθελα να γίνω μπαλαρίνα΄΄.


Από τότε η Candice ξεκίνησε να κάνει σπαγκάτα στις φαντασιώσεις μας και δεν έχει σταματήσει να δουλεύει μέρα, έχοντας στο book της εξώφυλλα σε όλες τις Vogue του πλανήτη και –πιο ενδεικτικό του σουξέ της- μπαίνοντας φέτος στην top 10 λίστα των πιο πλούσιων μοντέλων του Forbes, με καθαρά έσοδα $3.000.000.

Πλέον το ονομά της είναι αρκετά γνωστό, ώστε να αρχίσουν τα μίντια να δημιουργούν σκάνδαλα με εκείνη πρωταγωνίστρια, όπως το τελευταίο που την θέλει να πάσχει από νευρική ανορεξία. Κοιτώντας τις φωτογραφίες της, δεν θα λέγαμε ότι της φαίνεται. Όπως επίσης δεν της φαίνεται το άλλο βασικό –σύμφωνα με την ίδια - χαρακτηριστικό της ΄΄Δεν ξέρω αν είναι εμφανές, αλλά είμαι εξαιρετικά ντροπαλή΄΄. Δείτε τα βιντεάκια και αποφασίστε. Extra bonus αυτό από το Esquire όπου μας μαθαίνει ποια τραγούδια πρέπει να ξέρει κάθε άντρας.