web stats

30.4.11

Μια Playmate φλερτάρει!

Η Όλγα Φαρμάκη φεύγει, η Έφη Κυριάκου έρχεται! Μία Playmate «φλερτάρει» πολύ έντονα με τον Θέμο Αναστασιάδη. Η μελαχρινή σεξοβόμβα και το κανάλι του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι τα βρήκαν και θα είναι ένα από τα κορίτσια του Θέμου. Θα εμφανίζεται στη θέση της Όλγας. Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την «παλιά» Σάσα Μπάστα να επανέρχεται δυναμικά στα τηλεοπτικά πλατό από εκεί απ’ όπου ξεκίνησε -από το «Ολα» δηλαδή-ωστόσο αυτή η συνταγή προφανώς δεν δελέασε τόσο το κανάλι του Αμαρουσίου. Η ιδέα του sexy «it girl» της showbiz, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, τους εξίταρε περισσότερο.

Η ίδια η Εφη μάς είπε σχετικά: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα δοκιμαστικό, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά. Αυτό που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Τον εκτιμώ πολύ τον Θέμο Αναστασιάδη, τον θεωρώ από τους λίγους άξιους στην TV! Ο,τι κι αν κάνει είναι επιτυχία! Η συνεργασία μας για μένα θα είναι μεγάλο σχολείο» λέει στην «Espresso» η hot Εφη.

Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν και πολύ εύκολες για το μοντέλο... «Εκανα επέμβαση μηνίσκου. Λόγω του ότι έπαιζα βόλεϊ, είχα χρόνιο πρόβλημα με το γόνατό μου. Εκανα επέμβαση προχθές στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Πονάω ακόμα αρκετά και παίρνω αντιβίωση. Η εγχείρηση θα μπορούσε να γίνει και αργότερα, αλλά επειδή θα έχω γυρίσματα και φωτογραφήσεις -και ήδη, λόγω του προβλήματος με το μηνίσκο μου έχασα δουλειές- αποφάσισα να την κάνω τώρα».

Τα καλύτερα όμως έρχονται. Η Έφη ετοιμάζεται για μεγαλεία στην έπαυλη του ιδρυτή του «Playboy», Χιου Χέφνερ. Θα πάει στο Λος Αντζελες στο καθιερωμένο πάρτι του (που, όπως κάθε χρονιά, θα γίνει by the pool). «Ως Ελληνίδα Playmate, είμαι προσκεκλημένη στο ετήσιο πάρτι. Αλλωστε, έτσι κι αλλιώς είμαι ένα από τα... κουνελάκια του!»
Όσο για την Όλγα Φαρμάκη, όπως αποκάλυψε η «Espresso» σε πρόσφατο δημοσίευμά της, της έγινε πρόταση να συμπαρουσιάσει αθλητική εκπομπή σε ιταλικό κανάλι. Όμως, ακόμα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις.